ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Ο Βλαχοδήμος έστειλε την Μπενφίκα στους ομίλους! - Δείτε όλα τα γκολ (video)

Champions League
AP Images

Champions League: Δείτε τα γκολ από τις αναμετρήσεις των play offs της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης και τις ομάδες που «σφράγισαν» το εισιτήριο για τους ομίλους.

Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, η Γιουνγκ Μπόις κι η Μάλμε εξασφάλισαν την παρουσία τους στα γκρουπ του Champions League.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη ρεβανς με την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία. Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν να παίζουν με παίκτη λιγότερο από το 32ο λεπτό λόγω της αποβολής του Βερίσιμο, αλλά κράτησαν το 0-0 και σε συνδυασμό με τη νίκη (2-1) στο πρώτο ματς πήραν την πρόκριση.

Ο Βλαχοδήμος είχε καθοριστική συμβολή στη «λευκή» ισοπαλία, καθώς με τις επεμβάσεις του απέτρεψε την PSV να σκοράρει και να στείλει τουλάχιστον το ματς στην παράταση.

Η Γιουνγκ Μπόις, μολονότι βρέθηκε να χάνει 2-1 στην Ουγγαρία, κατάφερε να νικήσει και στο δεύτερο ματς με 3-2 τη Φερεντσβάρος και θα βρεθεί για δεύτερη φορά στην ιστορία της στους ομίλους. Μάλιστα, η ελβετική ομάδα θα μπορούσε να είχε «καθαρίσει» νωρίτερα το παιχνίδι, καθώς στο 64' ο Λαϊντουνί των γηπεδούχων αποβλήθηκε και στο 70' ο Σιμπατσέ έχασε πέναλτι.

Μολονότι πήγε με προβάδισμα δύο τερμάτων στη Βουλγαρία, η Μάλμε είδε τη Λουντογκόρετς να της βάζει δύσκολα. Οι γηπεδούχοι νίκησαν 2-1 και πίεσαν στο τέλος για ένα τρίτο γκολ που θα έστελνε το ματς στην παράταση, αλλά τελικά η ομάδα της Σουηδίας προκρίθηκε με συνολικό σκορ 3-2.

Τα γκολ...

Αϊντχόφεν - Μπενφίκα 0-0 - Συνολικό σκορ: 1-2

Λουντογκόρετς - Μάλμε 2-1 (10' Νεντιάλκοφ, 60' πεν. Σωτηρίου – 42' Μπιρμάντσεβιτς) - Συνολικό σκορ: 2-3

Φερεντσβάρος - Γιουνγκ Μπόις 2-3 (18' Βίνγκο, 27' Μαέ – 4' Ζέσιγκερ, 56' Φάσναχτ, 90' Μαμπιμπί) - Συνολικό σκορ: 4-6

Οι πρώτοι αγώνες

Μπενφίκα - Αϊντχόφεν 2-1 (11' Σίλβα, 42' Βάιγκλ / 52' Γκάκπο)

Μάλμε - Λουντογκόρετς 2-0 (26' Μπιρμάντσεβιτς, 61' Μπέργκετ)

Γιούνγκ Μπόις - Φερεντσβάρος 3-2 (16' Ελία, 40' Σιέρο, 65' Γκαρσία / 14', 82' Μπολί)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: 4.608 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ - 32 νεκροί σε 24 ώρες, στους 326 οι διασωληνωμένοι