ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σκάνδαλο στην Πορτογαλία: Η Μπενφίκα κινδυνεύει με υποβιβασμό για χρηματισμό διαιτητή

Σκάνδαλο στην Πορτογαλία: Η Μπενφίκα κινδυνεύει με υποβιβασμό για χρηματισμό διαιτητή

Μεγάλο σκάνδαλο στην Πορτογαλία, με την Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου να κινδυνεύει με υποβιβασμό λόγω χρηματισμού διαιτητή.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του CNN Portugal, υπάρχουν υποψίες ότι η διοίκηση του ιστορικού συλλόγου της χώρας κατέβαλε αμοιβή 2.000.000 ευρώ στον ρέφερι, Μπρούνο Παϊσάο.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η πληρωμή, έγινε μέσω μιας συμβουλευτικής εταιρείας τεχνολογίας με το όνομα «Best for Business», για υπηρεσίες του παλαίμαχου διαιτητή που δεν έγιναν ποτέ!

Εμπλεκόμενος στην υπόθεση είναι ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ζοσέ Μπερνάντες, το όνομα του οποίου είχε προκύψει και στο παρελθόν σε φήμες σκανδάλων που αφορούσαν την Μπενφίκα.

Η ομάδα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου διέψευσε όλες τις κατηγορίες, ενώ ο Παϊσάο παραδέχθηκε ότι πήρε τα χρήματα, αλλά προσέφερε ως αντάλλαγμα εργασίες μηνών στην εταιρεία του Μπερνάντες.

Η υπόθεση βρίσκεται στο μικροσκόπιο των Αρχών της Πορτογαλίας, οι οποίες ερευνούν όλες τις λεπτομέρειες. Σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί ότι υπάρχει κάποια παρατυπία, τότε η Μπενφίκα κινδυνεύει με υποβιβασμό στη δεύτερη κατηγορία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: «Κηλίδα» η υπόθεση της Βαλίεβα – Ο ένας ρίχνει την ευθύνη στον άλλον