ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κύπελλο Ελλάδας, Ατρόμητος - Ολυμπιακός 2-2: Πρόκριση με Μαρσέλο

κύπελλο Ελλάδας Ολυμπιακός
Intime News

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Ολυμπιακός ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και πήρε την πρόκριση για τους «8», με τον Μαρσέλο να σημειώνει ένα πολύ όμορφο γκολ.

Το 4-1 του «Γ. Καραϊσκάκης» είχε ξεκαθαρίσει τα πράγματα όσον αφορά στην πρόκριση.

Ο Ολυμπιακός δεν αγχώθηκε ούτε όταν ο Ατρόμητος προηγήθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με τον Τζοβάρα. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας ισοφάρισαν με τον Σισέ στο 38’ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μαρσέλο έκανε το 1-2. Το γκολ του Βραζιλιάνου είναι χωρίς αμφιβολία το highlight του αγώνα, ο οποίος ολοκληρώθηκε ισόπαλος, καθώς ο Κωτσόπουλος ισοφάρισε στο 51’.

Εν κατακλείδι ήταν ένα όμορφο παιχνίδι, στο οποίο η ομάδα του Μίτσελ «σφράγισε» το εισιτήριο για τους «8». Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον Άρη, ο οποίος απέκλεισε τον Λεβαδειακό με δύο νίκες.

Τα γκολ: 8’ Τζοβάρας, 51’ Κωτσόπουλος / 38’ Σισέ, 45+1’ Μαρσέλο
Διαιτητής: Γιώργος Τζοβάρας
Κίτρινες: -
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης, Πομόνης (71΄ Κεσχρίντα), Στρούγγης, Χατζηησαΐας, Αθανασίου (71΄ Ντε Μποκ), Οικονομίδης, Φριντζόνσον (46΄ Ρομπάιγ), Κλωναρίδης, Τζοβάρας, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας (78΄ Κιάρτανσον).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Ρέτσος, Σισέ, Μαρσέλο, Σαμασέκου, Μπουχαλάκης, Κασάμι, Ροντρίγκες (67΄ Βρουσάι), Μασούρας (72΄ Ουί Τζο), Ελ Αραμπί (78΄ Βαλμπουενά).

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Κρις Κόλμαν (Ατρόμητος)

Μίτσελ (Ολυμπιακός)

Σχετικές ειδήσεις