ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέλγιο: Σκληρές εικόνες - Ποδοσφαιριστής «πέταξε» με το αμάξι του και καρφώθηκε σε γυμναστήριο (vid)

Βέλγιο: Σκληρές εικόνες - Ποδοσφαιριστής «πέταξε» με το αμάξι του και καρφώθηκε σε γυμναστήριο (vid)
Twitter

Βέλγιο: Σοβαρό ατύχημα με το αυτοκίνητό του είχε διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος «πέταξε» στον αέρα και καρφώθηκε σε γυμναστήριο.

Απίστευτες είναι οι εικόνες που έρχονται από το Βέλγιο, με «πρωταγωνιστή» τον Σοφιάν Κιγίν, παίκτη της Λέουβεν που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της χώρας. Ο Μαροκινός διεθνής άσος, που έχει γεννηθεί στο Βερβιέ, προάστιο της Λιέγης, σώθηκε από θαύμα, όταν το αυτοκίνητό του «πέταξε» από τον αυτοκινητόδρομο που κινούταν και καρφώθηκε σε γυμναστήριο.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί, ο 25χρονος έτρεχε με 90 χλμ/ώρα και κάποια στιγμή έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του. Αυτό έκανε μερικές σβούρες στον αέρα και στην συνέχεια καρφώθηκε μέσα σ’ ένα γυμναστήριο, ανοίγοντας μία τεράστια τρύπα στον τοίχο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε προάστιο της Λιέγης και το ευτύχημα ήταν πως έγινε λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης των αθλητών που χρησιμοποιούσαν το γυμναστήριο και είχαν αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Από τη σύγκρουση, ο Σοφιάν Κιγίν τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ωστόσο, είναι εκτός κινδύνου. Μάλιστα, οι αρχές του Βελγίου έχουν ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις