ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Κιτρινόμαυρη» λογική ή «ερυθρόλευκο» θαύμα στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Κύπελλο Ελλάδας
Intime News

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τους «κιτρινόμαυρους» στο «Γ. Καραϊσκάκης», στη ρεβάνς για τα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Μια ημέρα με τη (νέα) επεισοδιακή συνεδρίαση της Super League, θα γίνει γνωστή η πρώτη ομάδα του φετινού τελικού.

Η λογική «λέει» ότι η ΑΕΚ θα επιστρέψει στον αγώνα που θα κριθεί ο τίτλος, μετά από τρία χρόνια, ωστόσο ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να εξαντλήσει τα περιθώρια, αναζητώντας το «θαύμα» του comeback από το 0-3.

Η «Ένωση» έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για να «σφραγίσει» την 27η συμμετοχή της και πρώτη από το 2020. Πριν τρία χρόνια, είχε ηττηθεί στον τελικό, από την ομάδα του Πειραιά, η οποία για να βρεθεί ξανά σε θέση να διεκδικήσει το τρόπαιο, θα πρέπει να κάνει μια τεράστια υπέρβαση, μετά τη «βαριά» ήττα στον πρώτο αγώνα στην «OPAP Arena».

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αζέρος, Αλιγιάρ Αγκάγεφ, με την ΠΑΕ Ολυμπιακό να εξαπολύει, μέσω ανακοίνωσης, «επίθεση» κατά των ΕΠΟ και ΚΕΔ για την επιλογή του.

ΑΕΚ: Με Μουκουντί, αλλά χωρίς Αραούχο οι «κιτρινόμαυροι»

Ο Αρόλντ Μουκουντί ήταν η επιστροφή για τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θα έχει κι απουσίες. Εκτός αποστολής έμειναν οι Γιώργος Τζαβέλλας και Τομ Φαν Βέερτ. Νοκ άουτ, όπως αναμενόταν, είναι ο Σέρχιο Αραούχο κι οι επίσης τραυματίες Σιντιμπέ και Άμραμπατ.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Ραντόνια, Ντάικο, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γκαρσία, Τσούμπερ, Ελίασον, Φερνάντες, Κοσίδης.

Ολυμπιακός: Χωρίς τον Χάμες Ροντρίγκες οι «ερυθρόλευκοι»

Ο Ζοζέ Ανιγκό αποφάσισε να αφήνει εκτός αποστολής τον Χάμες Ροντρίγκες, ο οποίος δεν ήταν καλός στο ντέρμπι «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό. Στη διάθεση του Γάλλου τεχνικού βρίσκονται οι Γκάρι Ροντρίγκες και Ντιάντιε Σαμασέκου, οι οποίοι απουσίασαν από το ματς της Λεωφόρου, την περασμένη Κυριακή (9/4).

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Ροντινέι, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Κουτσίδης, Ντόη, Εμβιλά, Φορτούνης, Βρουσία, Μασούρας, Μπιέλ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Η ώρα και το κανάλι του Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Ο αγώνας Ολυμπιακός – ΑΕΚ είναι προγραμματισμένος για τη Μεγάλη Τετάρτης (12/4). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί από το CosmoteSport1HD. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη των δύο αγώνων και να δείτε τα γκολ, λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών στο Κύπελλο Ελλάδας

1οι ημιτελικοί

Γήπεδο

Αγώνας

Αποτέλεσμα

OPAP Arena

ΑΕΚ - Ολυμπιακός

3-0

Αθ. Διάκος

Λαμία - ΠΑΟΚ

1-5

2οι ημιτελικοί

Γήπεδο

Αγώνας

Ώρα / Καναλι

Γ. Καραϊσκάκης

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

12/04, 19:30 - Cosmote Sport

Τούμπα

ΠΑΟΚ - Λαμία

13/04, 17:00 - Cosmote Sport

Σχετικές ειδήσεις