ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραγωδία στην Ιταλία: Νεκρός 26χρονος οπαδός της Νάπολι στους πανηγυρισμούς για τον τίτλο

Τραγωδία στην Ιταλία: Νεκρός 26χρονος οπαδός της Νάπολι στους πανηγυρισμούς για τον τίτλο
Print Screen - Video

Ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του στη Νάπολη μετά από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθήματος, ενώ άλλοι έξι τραυματίστηκαν.

Τραγική κατάληξη είχαν οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί για το Πρωτάθλημα από τους οπαδούς της Νάπολι.

Ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, κατά τη διάρκεια του πάρτι που είχε στηθεί σε όλη την πόλη για την κατάκτηση του τρίτου τίτλου στην ιστορία και του πρώτου μετά από 33 χρόνια.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «La Repubblica», το θύμα ονομαζόταν Βινσέντσο Κονστάντσο και ήταν 26 ετών. Ο νεαρός άνδρας, που ζούσε στην περιοχή Ποντιτσέλι, είχε τραυματιστεί και νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Λίγο μετά το θάνατό του, φίλοι και συγγενείς του θύματος προκάλεσαν ζημιές στα επείγοντα του νοσοκομείου.

Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα. Μια 26χρονη γυναίκα και δύο νεαροί άντρες 24 και 20 ετών, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους. Επιπλέον, τρεις τραυματίστηκαν στα χέρια από εκρήξεις κροτίδων.

Οι ιταλικές Αρχές από την πλευρά τους, ερευνούν το θέμα για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη και να εντοπίσει τους δράστες. Η πρώτη ενημέρωση, ωστόσο, αναφέρει πως ο 26χρονος ήταν πιθανότατα μέλος της μαφίας και ο θάνατός του δεν είχε να κάνει με τους πανηγυρισμούς, αλλά με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.