ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Αποφάσισε για την επόμενη ομάδα του - «Μαζί με Μπουσκέτς, Άλμπα και... Ρονάλντο»

Λιονέλ Μέσι: Αποφάσισε για την επόμενη ομάδα του - «Μαζί με Μπουσκέτς, Άλμπα και... Ρονάλντο»
AP Photos

Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται να μην μπόρεσε να αντισταθεί στη μυθική πρόταση των 400 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο, σύμφωνα με ισπανική εκπομπή. 

Η μεταγραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Αλ Νασρ φαίνεται πως αλλάζει τα δεδομένα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και οι Σαουδάραβες είναι αποφασισμένοι να βάλουν για τα καλά τη χώρα τους στον χάρτη του αθλήματος.

Η Αλ Χιλάλ επιχειρεί να απαντήσει με τη μεγαλύτερη μεταγραφή όλων των εποχών, έχοντας κάνει πρόταση 400 εκατομμυρίων το χρόνο στον Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ αποχωρεί από την Παρί Σεν Ζερμέν και παρότι η Μπαρτσελόνα φέρεται να έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της για να τον αποκτήσει ξανά, ισπανικά δημοσιεύματα τονίζουν πως δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με την ισπανική τηλεοπτική εκπομπή El Chiringuito, ο Λιονέλ Μέσι έχει ήδη πάρει την απόφασή του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και θα αποδεχθεί την εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και να είναι ξανά αντίπαλος του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μάλιστα οι Ισπανοί αναφέρουν πως ο 35χρονος Αργεντινός άσος δεν θα είναι μόνος του στην Αλ Χιλάλ, αλλά θα έχει μαζί του και δύο πρώην συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα. Ο Σέρχιο Μπουσκέτς φέρεται να έχει συμφωνήσει με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, ενώ πρόταση έχει κατατεθεί και στον Ζόρντι Άλμπα, του οποίου το συμβόλαιο με την ομάδα της Βαρκελώνης ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει κάποια επίσημη αντίδραση από τον Λιονέλ Μέσι και την πλευρά του, σε ένα σενάριο που αν επιβεβαιωθεί βάζει βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς είναι πολύ πιθανό, ο πιο πιθανός νικητής της Χρυσής Μπάλας για το 2023, να αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία μαζί με τον διαχρονικό του αντίπαλο, τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε επίσης:

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι οπαδοί «έσπρωξαν» τον Νεϊμάρ στην έξοδο – Ζήτησε να φύγει ο Βραζιλιάνος

Μέσι: Απάντησε για το ταξίδι στην Σαουδική Αραβία - Η ατάκα για την τιμωρία του από την Παρί

Λιονέλ Μέσι: Χυδαία επίθεση από οπαδούς της Παρί - Πήγαν και στο σπίτι του Νεϊμάρ (videos)

Τα… λεφτά με ουρά στη Σαουδική Αραβία, αρχίζουν να «γυαλίζουν» στον Μέσι!