ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Τον παρενοχλούν στη φυλακή - Σε κακή κατάσταση ο Βραζιλιάνος

Ντάνι Άλβες: Τον παρενοχλούν στη φυλακή - Σε κακή κατάσταση ο Βραζιλιάνος
AP Photos

Λεπτομέρειες από τις δύσκολες στιγμές που βιώνει στις φυλακές της Βαρκελώνης ο Ντάνι Άλβες αποκάλυψε πρώην συγκρατούμενος του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή. 

Ο Ντάνι Άλβες παραμένει σε φυλακή της Βαρκελώνης, με τη δίκη για την υπόθεση βιασμού νεαρής κοπέλας τον περασμένο Δεκέμβριο σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της πόλης να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός έκανε αιτήματα για προσωρινή αποφυλάκιση, μετά τις καταγγελίες της γυναίκας, αλλά όλα απορρίφθηκαν από τους αρμόδιους δικαστές, μιας και τον κρίνουν ως ύποπτο φυγής σε άλλη χώρα.

Η ζωή του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Βραζιλίας μέσα στη φυλακή είναι πολύ δύσκολη και παρότι προσπαθεί να απασχολείται με το ποδόσφαιρο και να έχει προνόμια υπογράφοντας φανέλες, η αλήθεια είναι πως δέχεται έντονη παρενόχληση.

Αυτό αποκάλυψe η εκπομπή «Fiesta», που φιλοξένησε έναν πρώην συγκρατούμενο του Ντάνι Άλβες και ο οποίος έδωσε λεπτομέρειες για την καθημερινότητα του παίκτη στις φυλακές.

«Όταν εμφανίζεται στην τραπεζαρία για το φαγητό, υπάρχουν άλλοι κρατούμενοι που του φωνάζουν: "Ε, π@..η, βιαστή". Είναι πολύ αδυνατισμένος και πολλές φορές φαίνεται θλιμμένος», περιγράφει ο πρώην κρατούμενους, ενώ ανέφερε και όσα ισχυριζόταν ο ίδιος ο Βραζιλιάνος.

«Είπε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της γυναίκας σε μια βραδιά γιορτής, θεωρεί πως είναι αθώος και το λέει συνέχεια».

Διαβάστε επίσης:

Λιονέλ Μέσι: Αποφάσισε για την επόμενη ομάδα του - «Μαζί με Μπουσκέτς, Άλμπα και... Ρονάλντο»

Τόρι Μπόουι: Συνέχεια στο «θρίλερ» με τη χρυσή Ολυμπιονίκη που βρέθηκε νεκρή - «Ήταν έγκυος»

Αργεντινή: «Ροντέο» το Μπόκα Τζούνιορς - Ρίβερ Πλέιτ, απίστευτη σύρραξη και επτά αποβολές

Ντάνι Άλβες: Τι δίνει ως αντάλλαγμα στη φυλακή για τσιγάρα κι άλλα «δώρα»