ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Ο δακρυσμένος Φιρμίνο κράτησε «ζωντανή» τη Λίβερπουλ για το Champions League

Premier League Πρεμιερ Λιγκ Λίβερπουλ
EPA/ADAM VAUGHAN

Premier League: Ο Ρομπέρτο Φιρμίνο, στο τελευταίο του ματς στο «Άνφιλντ», σκόραρε και γλίτωσε τη Λίβερπουλ από την ήττα στο ματς με την Άστον Βίλα, για να αποχωρήσει με κλάματα.

O Βραζιλιάνος είπε «αντίο» με γκολ, ισοφαρίζοντας στο τελικό 1-1, με τους «κόκκινους» να παίρνουν έναν πολύτιμο βαθμό στη μάχη για έξοδο στο Champions League.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι με τον Γουότκινς στο 22’, αλλά βρήκαν γκολ με τον Ράμσεϊ πέντε λεπτά αργότερα. Από εκεί και πέρα, η Λίβερπουλ ξεκίνησε την προσπάθεια για να αποφύγει την ήττα και για να τα καταφέρει χρειάστηκε ο Κλοπ να βάλει στον αγωνιστικό χώρο τον Φιρμίνο.

Ο Βραζιλιάνος μπήκε στο 72’ κι ισοφάρισε στο 89’, ενώ μετά το τέλος ήταν έντονα συναισθηματικά φορτισμένος. Μετά τη λήξη του αγώνα ξέσπασε σε κλάματα στην αγκαλιά του Άλισον.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το καθήκον της, νίκησε 1-0 την Μπόρνμουθ και σε συνδυασμό με την ισοπαλία της Λίβερπουλ «αγκάλιασε» το εισιτήριο για το Champions League. Οι «κόκκινοι διάβολοι» χρειάζονται μόλις έναν βαθμό για να το εξασφαλίσουν και μαθηματικά.

Σχετικές ειδήσεις