ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Champions League: Η Τζούλια Ρομπερτς συνεχάρη τον Πεπ Γκουαρντιόλα για το τρόπαιο της Σίτι

Τζούλια Ρόμπερτς
EPA/Guillaume Horcajuelo

Champions League: Η αγαπημένη ηθοποιός του Πεπ Γκουαρντιόλα, Τζούλια Ρόμπερτς, τον συνεχάρη για την κατάκτηση του τροπαίου από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «πολίτες» στέφθηκαν για πρώτη φορά Πρωταθλητές Ευρώπης, μετά τη νίκη (1-0) τους επί της Ίντερ στον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Η συγκεκριμένη επιτυχία δεν πέρασε απαρατήρητη από την αγαπημένη ηθοποιό του Πεπ Γκουαρντιόλα, Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία τον συνεχάρη. Σε ποστ της στο Instagram, έγραψε: «Συγχαρητήρια Πεπ που οδήγησες την ομάδα σου στην κατάκτηση του UCL».

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Πεπ Γκουαρντιόλα είχε εκφράσει δημόσια της απογοήτευσή του για το γεγονός ότι η ηθοποιός είχε πάει να δει αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο παρελθόν.

«Ακόμη κι αν κερδίσω το Champions League, δεν θα συγκρίνεται με αυτή την απογοήτευση που είχα. Η Τζούλια Ρόμπερτς πριν από χρόνια ήρθε στο Μάντσεστερ. Όχι τη δεκαετία του ’90, όταν ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον κέρδιζε τίτλους και τίτλους. Ήρθε την περίοδο που ήμασταν καλύτεροι από τη Γιουνάιτεντ, σε αυτά τα τέσσερα ή πέντε χρόνια, σωστά; Και αυτή πήγε να δει την Γιουνάιτεντ. Δεν ήρθε σε εμάς», είχε πει ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι.

Σχετικές ειδήσεις