ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκριματικά Euro 2024, Γαλλία – Ελλάδα: «Δεν ερχόμαστε μόνο να αμυνθούμε» - Όσα δήλωσε ο Πογέτ

Προκριματικά Euro 2024
Intime News

Προκριματικά Euro 2024: Ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου πριν το Γαλλία – Ελλάδα, υπογράμμισε ότι η Εθνική θα επιχειρήσει να κάνει το παιχνίδι της στο Παρίσι.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δίνει το βράδυ της Δευτέρας (19/6) το πιο δύσκολο τεστ του στην εποχή Πογέτ.

Η «γαλανόλευκη» αντιμετωπίζει τη Γαλλία στο Παρίσι, με στόχο την καλύτερη δυνατή εμφάνιση. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, πάντως, ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν θα έχει στο μυαλό της μόνο την άμυνα, αλλά θα επιδιώξει να κάνει το παιχνίδι της.

Ο Γκουστάβο Πογέτ, δήλωσε:

  • Για το παιχνίδι με τη Γαλλία: «Παίζουμε με μία από τις δύο μεγάλες ομάδες του κόσμου μαζί με την Αργεντινή. Θα πρέπει η απόδοση της Ελλάδας να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Να είμαστε στο κορυφαίο επίπεδο. Δεν ερχόμαστε μόνο να αμυνθούμε. Θέλουμε να παίξουμε με τον τρόπο που ξέρουμε. Θέλουμε να επιτεθούμε».
  • Για την ποιότητα των Γάλλων: «Παίζει ρόλο και η φυσική κατάσταση και η ψυχολογία. Ξέρουμε ότι παίζουν στα πέντε καλύτερα πρωταθλήματα και πρέπει να έχουμε εξαιρετική κατάσταση για το ματς. Δεν είναι μόνο ο Εμπαπέ, συνολικά θα πρέπει η ομάδα να έχει λύσεις για όλους τους παίκτες της αντίπαλης ομάδας»

«Όλοι ονειρευόμαστε ένα γκολ σε τέτοιο παιχνίδι»

Ο Γιώργος Μπασούρας εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά όσα είπε:

  • Για το παιχνίδι με τη Γαλλία: «Παίζουμε με μία από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, προφανώς για όλους εμάς είναι από τους μεγαλύτερους στόχους να παίζουμε με τέτοιες ομάδες. Υπερισχύει το όνειρο να βρεθούμε σε μία μεγάλη διοργάνωση. Να απολαύσουμε την προκριματική φάση και εφόσον έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα θέλουμε να φτάσουμε στα τελικά».
  • Για το αν έχει σκεφτεί να μπει στα... παπούτσια του Χαριστέα που είχε βάλει το γκολ το 2004: «Αν σας έλεγα όχι θα σας έλεγα ψέματα. Όλοι ονειρευόμαστε ένα γκολ σε τέτοιο παιχνίδι. Ο στόχος είναι ένας, δεν αλλάζει, ό,τι και να γίνει σε αυτή την προκριματική φάση, εμείς θέλουμε το επόμενο καλοκαίρι να είμαστε στα γήπεδα της Γερμανίας».
  • Για τα καλά λόγια του Ντεσάμπ και του Γκριεζμάν και αν τους γεμίζει με δύναμη και προσμονή: «Είμαστε καλή ομάδα, αλήθεια λέει. Πλάκα κάνω, είναι πολύ κολακευτικό όλο αυτό, να ακούμε αυτά τα λόγια. Κάθε ομάδα έχει τη δικιά της αφετηρία, στόχος μας είναι συγκεκριμένος. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, έχουμε χτίσει ένα καλό γκρουπ και θεωρούμε πως θα δικαιωθούμε».

Η ώρα και το κανάλι του Γαλλία – Ελλάδα

Η αναμέτρηση της Γαλλίας με την Ελλάδα για την 4η αγωνιστική του Β’ ομίλου των προκριματικών του Euro 2024 είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας (19/6). Συγκεκριμένα, θα ξεκινήσει στις 21:45 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά τόσο από το Novasports Prime, όσο κι από τον Alpha. Επίσης, μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη του, αλλά και να δείτε τα γκολ λίγο μετά την επίτευξη τους, μέσα από το LIVE του Newsbomb.gr.

Σχετικές ειδήσεις