ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαινόμενο Μέσι: Η Κιμ Καρντάσιαν σχεδόν δεν κατάλαβε, η Σερένα Ουίλιαμς έμεινε με ανοιχτό το στόμα

Φαινόμενο Μέσι: Η Κιμ Καρντάσιαν σχεδόν δεν κατάλαβε, η Σερένα Ουίλιαμς έμεινε με ανοιχτό το στόμα

Υπογεγραμμένη φανέλα πήρε ο γιος της Κιμ Καρντάσιαν, παρότι η μαμά του με το ζόρι κατάλαβε τι έγινε στο φάουλ-ποίημα του Λιονέλ Μέσι, τη στιγμή που η Σερένα Ουίλιαμς δεν έκρυβε την έκπληξή της.

Γεμάτο από celebrities ήταν το γήπεδο για την πρώτη… παράσταση του Λιονέλ Μέσι. Ειδικά με τον τρόπο που αυτή ήρθε. Εκεί ήταν και η Κιμ Καρντάσιαν, καθώς ήθελε να κάνει το χατίρι στους γιους της. Ειδικά ο Σέιντ είναι φανατικός υποστηρικτής του Αργεντινού και του ποδοσφαίρου.

Κάθισαν και παρακολούθησαν το ματς πλάι στην Σερένα Ουίλιαμς. Τη στιγμή του εκπληκτικού γκολ του Μέσι, Κιμ Καρντάσιαν έδειξε να μην καταλαβαίνει ιδιαίτερα τι έχει συμβεί. Ενώ ο γιος της ξετρελάθηκε, τραβώντας και video τη στιγμή. Την ίδια ώρα, η Σερένα Ουίλιαμς είχε μείνει έκπληκτη με ανοιχτό το στόμα μπροστά στο μεγαλείο του Μέσι.

Πάντως ο γιος της Κιμ Καρντάσιν ήταν τυχερός, καθώς πήρε τη φανέλα του Αργεντινού με προσωπική αφιέρωση μάλιστα. Με την μαμά του να επιδεικνύει το δώρο στα social media.

Απ’ την πλευρά του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ σε ανάρτηση που έκανε, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του και αρκέστηκε να πει το αυτονόητο: «Γίναμε μάρτυρες του μεγαλείου».