ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι διασημότητες και ο τρυφερός Μέσι

Οι διασημότητες και ο τρυφερός Μέσι

Ο γιος του Dj Khaled συνόδευσε τον Λιονέλ Μέσι στον αγωνιστικό χώρο και έβαλε τα κλάματα, με τον Αργεντινό να τον παρηγορεί λίγο πριν τη σέντρα.

Είναι το πρόσωπο που έχει κλέψει την παράσταση στις ΗΠΑ. Ο Λιονέλ Μέσι αποτελεί το νούμερο 1 celebrity αυτή τη στιγμή και όλοι θέλουν να είναι δίπλα του. Κάτι που φάνηκε και στο ματς με την Ατλάντα. Με τον Αργεντινό να αποζημιώνει τους πάντες, με την απλότητα και το χαμόγελό του.

Το παιδάκι που κρατούσε ο 36χρονος, ήταν ο γιος του Dj Khaled. Ο πατέρας του χαιρέτισε τον Λιονέλ Μέσι και ενθουσιασμένος για το γεγονός που το καμάρι που κρατούσε το χέρι του Αργεντινού, έτρεχε να μη χάσει ούτε στιγμή.

Ο μικρός πιέστηκε προφανώς απ’ τα φώτα της δημοσιότητας και έβαλε τα κλάματα! Τη στιγμή που οι ομάδες ήταν παρατεταγμένες στο κέντρο του γηπέδου, ο Μέσι το κατάλαβε και προσπάθησε να παρηγορήσει τον μικρό και να τον ηρεμήσει. Σε μια τρυφερή στιγμή ενός πατέρα.

Φυσικά δεν ήταν μόνο ο Dj Khaled από διασημότητες στο γήπεδο. Ο Puff Diddy ήταν στο γήπεδο και έσπευσε μάλιστα να δώσει το χέρι του στον Μέσι. Παράλληλα τον καλωσόρισε στο Μαϊάμι, χαρακτηρίζοντάς τον «βασιλιά»!