ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: «Επίθεση» με πυροτεχνήματα στην αποστολή - Τρεις συλλήψεις οπαδών της Μπεϊτάρ

ΠΑΟΚ: «Επίθεση» με πυροτεχνήματα στην αποστολή - Τρεις συλλήψεις οπαδών της Μπεϊτάρ
Intime

Μερίδα οπαδών της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ βρέθηκε τα ξημερώματα στο ξενοδοχείο του ΠΑΟΚ, επιχειρώντας να ξαγρυπνήσει τους παίκτες ενόψει της αποψινής «μάχης» για το Conference League

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ στο «Teddy Stadium» (3/8, 20:30) και θέλει μόνο νίκη για να πάρει και το «εισιτήριο» για τον τρίτο γύρο των προκριματικών του Conference League, μετά το 0-0 στο πρώτο ματς της Τούμπας.

Οι οπαδοί της Μπεϊτάρ είχαν... προειδοποιήσει πως θα επισκεφθούν την αποστολή ου Δικέφαλο και κάποιοι εξ αυτών το έκαναν πράξη!

Τα ξημερώματα «επιτέθηκαν» με πυροτεχνήματα προκειμένου να ξαγρυπνήσουν τους παίκτες του ΠΑΟΚ, ωστόσο η παρέμβαση της αστυνομίας του Ισραήλ ήταν άμεση και μάλιστα προχώρησε σε τρεις συλλήψεις.

Τα σχετικά ρεπορτάζ από τη χώρα αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Η αστυνομία έφτασε γρήγορα στο σημείο και αναγνώρισε το όχημα και τους επιβαίνοντες που εμπλέκονται στις πράξεις.

Αμέσως κατέσχεσαν κυψέλες κροτίδων μετά τη χρήση τους. Σε κάποιο σημείο, όταν οι επιβαίνοντες του οχήματος είδαν τους αστυνομικούς, τράπηκαν σε φυγή προς τα βόρεια της Ιερουσαλήμ μέχρι που τους σταμάτησαν αστυνομικοί του σταθμού Σαλέμ και στρατιώτες της MGB.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πυροτεχνήματα».

Η αστυνομία δήλωσε πως οι τρεις που συνελήφθησαν με την κατηγορία της διατάραξης της ειρήνης, είναι 20 ετών και οδηγήθηκαν για ανάκριση στον σταθμό Lev HaBira. Κατά την διάρκεια της ημέρας θα οδηγηθούν στο δικαστήριο για ακρόαση και θα αποφασιστεί η παράταση ή όχι της κράτησής τους.

Διαβάστε επίσης:

Aδιανόητο ξύλο στο Νασιονάλ-Μπόκα - Επιστρατεύτηκαν έφιπποι αστυνομικοί με σπαθιά (vids+pics)

Λιονέλ Μέσι: Κάνει... πλάκα στο MLS - Σπουδαία εμφάνιση με δύο γκολ ακόμα

Conference League: Σπουδαίες και κρίσιμες ρεβάνς για ΠΑΟΚ και Άρη

Επική αντίδραση του Τζιμπρίλ Σισέ για το Παναθηναϊκός - Μαρσέιγ: «Γιατί μου το κάνετε αυτό;»

«Είδωλο ο Χουάντσο, θρησκεία ο Παναθηναϊκός» - Σάστισαν στην Ισπανία με την υποδοχή στον Ερνανγκόμεθ

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Άναψε φωτιές» το ESPN - Αβέβαιο το μέλλον του στους Μπακς

Μαρσέλο: Έσπασε το πόδι αντιπάλου κι έφυγε κλαίγοντας από το γήπεδο - Σκληρές εικόνες