ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραιτήθηκε το τεχνικό επιτελείο του Βίλδα στην Ισπανία, λόγω Ρουμπιάλες

Παραιτήθηκε το τεχνικό επιτελείο του Βίλδα στην Ισπανία, λόγω Ρουμπιάλες

Τα μέλη της τεχνικής ομάδας του Χόρχε Βίλδα υπέβαλλαν την παραίτησή τους απ’ την Εθνική γυναικών της Ισπανίας, διαμαρτυρόμενοι στην παραμονή του Ρουμπιάλες στην Ομοσπονδία.

Οι αντιδράσεις στην Ισπανία αναφορικά με τον Λουίς Ρουμπιάλες και το φιλί στο στόμα που έδωσε στην Ερμόσο, δεν σταματούν. Η οργή είναι τεράστια για την απόφαση του προέδρου της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου να μην παραιτηθεί απ’ τη θέση του. Ο Μπόρχα Ιγκλέσιας ανακοίνωσε πως όσο υπάρχει αυτός δε θα αγωνιστεί ξανά στην «φούρια ρόχα».

Η συνέχεια ήρθε απ’ το τεχνικό επιτελείο του Χόρχε Βίλδα, προπονητή της Εθνικής γυναικών της χώρας της Ιβηρικής, η οποία κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ωκεανία πριν λίγο καιρό. Εκεί όπου έγινε το περιστατικό με τον Ρουμπιάλες και την Ερμόσο.

Οι βοηθοί προπονητή Μόντσε Τομέ, Χαβιέρ Λέργκα, Εουχένιο Γκονθάλο Μαρτίν, ο προπονητής τερματοφυλάκων Κάρλος Σάντσεθ και η φυσιοθεραπεύτρια Μπλάνκα Ρομέρο Μοραλέδα, αποφάσισαν να αποχωρήσουν απ’ τις θέσεις τους όσο παραμένει πρόεδρος της RFEF ο Ρουμπιάλες.

Αποχωρήσεις υπήρξαν μέσω παραιτήσεων και άλλων έξι ατόμων που εργάζονταν στις μικρές Εθνικές Ισπανίας.