ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Η Ερμόσο κατέθεσε αγωγή κατά του Ρουμπιάλες

Η Ερμόσο κατέθεσε αγωγή κατά του Ρουμπιάλες

Νομικά κινείται κατά του Λουίς Ρουμπιάνες η Τζένι Ερμόσο, για το φιλί που της έδωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας στην απονομή μεταλλίων στην Εθνική γυναικών της Ισπανίας.

Το φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες στην Τζένι Ερμόσο, συνεχίζει να απασχολεί έντονα τους Ισπανούς. Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας της Ιβηρικής, φίλησε στο στόμα την παίκτρια της «φούρια ρόχα», παρά τη θέλησή της. Κατά τη διάρκεια της απονομής μεταλλίων στην πρωταθλήτρια κόσμου Εθνική ομάδα γυναικών της Ισπανίας.

Όπως γνωστοποιήθηκε απ’ την γενική εισαγγελία της Ισπανίας, η Ερμόσο κατέθεσε αγωγή κατά του Λουίς Ρουμπιάλες. Βάζοντας μια ακόμη νομική πίεση στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ο οποίος αρνείται πεισματικά να παραιτηθεί, τονίζοντας σε πρόσφατη ανακοίνωσή του πως θα υπερασπιστεί τον εαυτό του.

Με τον τρόπο αυτή, η Ερμόσο ανοίγει το δρόμο για να ασκηθεί ποινική δίωξη κατά του προέδρου της RFEF. Το ανώτατο διαιτητικό αθλητικό δικαστήριο, προ ημερών είχε αποφασίσει πως δεν συντρέχει λόγος για να κριθεί η κίνηση του Ρουμπιάλες «ιδιαιτέρως σοβαρή» κατηγορία.

«Η απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του Ρουμπιάλες θα γίνει το ταχύτερο δυνατόν», ανέφερε η γενική εισαγγελία της Ισπανίας. Πλέον και τα πολιτικά δικαστήρια ασχολούνται με το θέμα, τη στιγμή που το ίδιο συμβαίνει με την αθλητική δικαιοσύνη, αλλά και το πειθαρχικό σώμα της FIFA.