ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κώστας Τσιμίκας: Επίσημο! Υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ

Κώστας Τσιμίκας Λίβερπουλ
liverpoolfc.com

Κώστας Τσιμίκας: Παίκτης της Λίβερπουλ θα είναι για αρκετά χρόνια ακόμα ο Έλληνας αριστερός μπακ, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος της Premier League.

Οι «Reds» γνωστοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε πολυετή συμβόλαιο.

Ο διεθνής αριστερός μπακ πήρε μεταγραφη στη Λίβερπουλ τον Αύγουστο του 2020, από τον Ολυμπιακό. Σε αυτά τα τρία χρόνια, ο Τσιμίκας πέτυχε αρκετά πράγματα, με κορυφαία στιγμή του το εύστοχο πέναλτι, με το οποίο χάρισε στη Λίβερπουλ το FA Cup, μετά από 16 χρόνια.

Οι δύο πλευρές ήταν ικανοποιημένες από τη συνεργασία τους κι είχαν αποφασίσει να την ανανεώσουν. Η συμφωνία τους πήρε επίσημη μορφή τη Δευτέρα (25/9).

Στις δηλώσεις του, μετά την υπογραφή του νέου συμβολαίου, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής, ανέφερε:

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και ανανεώνω το συμβόλαιό μου. Νιώθω πως όλες οι θυσίες που έκανα και άλλα πράγματα, η δουλειά που έβαλα, ξεπληρώνονται.

Αυτό όμως μου δίνει φουλ κίνητρα για τα υπόλοιπα. Όπως έχω πει σε πάρα πολλές συνεντεύξεις, αυτή η ομάδα έχει πάρα πολλά πράγματα να κατακτήσει μαζί και ήθελα από την πρώτη στιγμή να είμαι μέρος όλου αυτού.

Περισσότερες επιτυχίες, περισσότερη δουλειά και περισσότερα τρόπαια. Για μένα αυτό είναι το σημαντικότερο πράγμα, να κατακτάς τρόπαια, να είσαι αφοσιωμένος, να είσαι μέρος όλου αυτού.

Πιστεύω ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μεγάλες προοπτικές να κατακτήσει περισσότερα τρόπαια και θα τα κυνηγήσουμε. Όλοι είναι 100% αφοσιωμένοι στα επόμενα παιχνίδια και ο καθένας είναι έτοιμος να πετύχει μεγάλα πράγματα στο μέλλον».

Σχετικές ειδήσεις