ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ποδοσφαιριστής ακρωτηριάστηκε μετά από ρίψη χειροβομβίδας

Ισραήλ Ποδόσφαιρο
EPA/ABIR SULTAN

Πόλεμος στο Ισραήλ: Ο ποδοσφαιριστής, Μπεν Μπινγιαμίν είναι ένας από τους χιλιάδες τραυματίας στη Μέση Ανατολή.

Σκηνές χάους στη Μέση Ανατολή, μετά την επίθεση της Χαμάς με δεκάδες ρουκέτες από τη Λωρίδα της Γάζας προς το Ισραήλ.

Οι νεκροί είναι εκατοντάδες, ενώ οι τραυματίες έχουν ξεπεράσει τους 2.000. Ανάμεσα τους βρίσκεται κι ο 28χρονος αμυντικός της Χάποελ Κίριατ Γιαμ, ο οποίος έχασε το πόδι του, μετά από ρίψη χειροβομβίδων.

Ο Μπινγιαμίν νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και θα υποβληθεί σε επέμβαση για να του αφαιρεθούν θραύσματα. Σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, είπε: «Θα μπορούσε να ήταν χειρότερο. Ήμουν ήδη σίγουρος ότι ήμουν νεκρός. Ήμασταν 40 άτομα στο καταφύγιο μέχρι που μας πέταξαν χειροβομβίδες. Είδα στο καταφύγιο πράγματα που είναι δύσκολο να περιγράψω. Μέχρι αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο για μένα να χωνέψω τι περάσαμε, αλλά και το τι έχω προσωπικά να διαχειριστώ».

Ο πατέρας του Μπινγιαμίν, τόνισε ότι: «Είναι δύσκολες στιγμές. Δυστυχώς, ακρωτηριάστηκε το πόδι του και είναι λυπηρό που έτσι τελείωσε η καριέρα του. Ήταν με την αρραβωνιαστικιά του και τους πέταξαν μια χειροβομβίδα, εκείνη τη στιγμή ακρωτηριάστηκαν και τώρα προσπαθούν να συνέλθουν».

Τέλος, η Χάποελ Κιριάτ Γιαμ σε μήνυμα της, ανέφερε: «Στέλνουμε τις ευχές μας για γρήγορη ανάρρωση στον παίκτη της ομάδας Μπεν Μπινγιαμίν που τραυματίστηκε σε ανταλλαγή πυρών με τρομοκράτες της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας. Μπεν, όλοι σε αγαπάμε και προσευχόμαστε για γρήγορη ανάρρωση».

Σχετικές ειδήσεις