ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έξαλλοι στον Πειραιά - «Πρόκληση, τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο ματς»

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έξαλλοι στον Πειραιά - «Πρόκληση, τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο ματς»
Intime

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Έντονη είναι η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» στον ορισμό του Φάμπιο Μαρέσκα στο «αιώνιο» ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης» και την παρουσία του Μάρκο Πιτσινίνι ως επικεφαλής του VAR.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (19/10) η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, με Αρχιδιαιτητή τον Πίτερ Φρόιντφελντ ανακοίνωσε τους ορισμούς για τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής της Super League, όπου ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός.

Στο πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της φετινής σεζόν στο ποδόσφαιρο, ρέφερι ορίστηκε ο Φάμπιο Μαρέσκα από την Ιταλία, ο οποίος ανήκει στην Β' κατηγορία της UEFA, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Μάρκο Πιτσινίνι. Ο τελευταίος είχε αποτελέσει... στόχο του Ολυμπιακού, μετά το περσινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Φάληρο για τα play offs.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, τόσο η επιλογή του πρώτου διαιτητή, ο οποίος μπορεί να προέρχεται από προηγμένο πρωτάθλημα, αλλά δεν ανήκει στις κατηγορίες Elite ή Α' που είχε ζητήσει η Super League για τα ντέρμπι, αλλά και ο ορισμός του Μάρκο Πιτσινίνι στο VAR προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των Πειραιωτών.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» εξαπέλυσαν νέα επίθεση στην ΕΠΟ και τον Τάκη Μπαλτάκο, όχι μόνο για τους συγκεκριμένους ορισμούς, αλλά και για την πρόσληψη του Πίτερ Φρόιντφελντ, αλλά και την παρουσία του Μάνταλου στην ΚΕΔ.

Συγκεκριμένα, η αντίδραση των ανθρώπων του Ολυμπιακού:

«Μια ακόμα πρωτοφανής πρόκληση που τινάζει στον αέρα το μεγαλύτερο παιχνίδι της χώρας.

Σε μια πρωτοφανή κίνηση - πρόκληση που ναρκοθετεί το ντέρμπι, ο Μάνταλος και η συμμορία όρισαν VAR τον Ιταλό Πιτσινίνι που ήταν VAR στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ με τα διαιτητικά εγκλήματα!

Επιστρέφει στον τόπο του εγκλήματος ένας διαιτητής VAR που δεν είναι καν διεθνής!

Ο αρχιδιαιτητής Μάνταλος όρισε παρανόμως και παρατύπως για το μεγαλύτερο ντέρμπι της χώρας και έναν διαιτητή Β κατηγορίας, ούτε ελίτ, ούτε Α κατηγορίας και μάλιστα στα τελευταία χρόνια της καριέρας του και όχι κάποιον ταλαντούχο σε ανοδική πορεία.

Δυστυχώς για μια ακόμα φορά η πρόκληση για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον κόπο των αθλητών μας είναι ασύμμετρη και μη αποδεκτή.

Για ό,τι συμβεί απο εδώ και στο εξής υπεύθυνοι είναι ο Μάνταλος, ο Μπαλτάκος και ο αόρατος Υπουργός Αθλητισμού ο οποίος παρακολουθεί αδρανής τον καθημερινό εξευτελισμό των θεσμών του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υγ.: Για την πρόσληψη του άνεργου από το 2019 Φρόιντφελντ που έγινε απλά για να έχουν οι ορισμοί την υπογραφή του, παρά το ότι οι διαιτητές επελέγησαν και πάλι από τον Μάνταλο, έχουμε ήδη τοποθετηθεί. Άλλωστε η ΕΠΟ σε μια ακόμα παγκόσμια πρωτοτυπία τον ανακοίνωσε πριν από το ντέρμπι, ενώ ούτε ο ίδιος ούτε το… τροχόσπιτό του έχουν εμφανιστεί κάπου στη χώρα μας…».

Σχετικές ειδήσεις