ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση των Πειραιωτών - «Ο διαιτητής έδωσε εντολή για επανέναρξη»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η ενημέρωση των Πειραιωτών - «Ο διαιτητής έδωσε εντολή για επανέναρξη»

Super League: Ο Ιταλός διαιτητής Φάμπιο Μαρέσκα έδωσε εντολή για να αρχίσει ξανά το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, σύμφωνα με ενημέρωση από τους Πειραιώτες, με τους παίκτες να βγαίνουν στο γήπεδο για ζέσταμα, χωρίς να ακολουθήσουν την ίδια ώρα και οι Πράσινοι.

Απρόοπτη εξέλιξη είχε το μεγάλο ντέρμπι της Super League με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, με τον τραυματισμό του Χουάνκαρ από κροτίδα. Οι Πειραιώτες ισοφάρισαν το γκολ με το οποίο είχε προηγηθεί στο 28' το Τριφύλλι με τον Βαγιαννίδη, χάρη σε τέρμα του Καμαρά στο 48'.

Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών μια κροτίδα έπεσε ακριβώς στο σημείο που βρίσκονται παίκτες του Παναθηναϊκού και έκαναν προθέρμανση. Αυτή έσκασε ακριβώς δίπλα στον Χουάνκαρ, ο οποίος έπεσε στο έδαφος κρατώντας το κεφάλι του, ενώ και ο Βέρμπιτς έδειξε να υποφέρει.

Ο Ισπανός μπακ έμεινε για αρκετά λεπτά κάτω, με το ιατρικό επιτελείο από πάνω του. Έδειχνε να μην είναι σε καθόλου καλή κατάσταση και μεταφέρθηκε με φορείο στα αποδυτήρια.

Μαζί του αποχώρησαν και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, μαζί με την υπόλοιπη αποστολή, ενώ τους ακολούθησε και η διαιτητική τριάδα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να διακοπεί μετά από αυτή την πολύ άσχημη και απαράδεκτη εξέλιξη.

Πριν από λίγο, από τα μεγάφωνα του «Γ. Καραϊσκάκης» ακούστηκε το παρακάτω μήνυμα: «Φίλαθλοι κάντε υπομονή. Προστατεύστε την ομάδα μας και στα επόμενα λεπτά θα έχουμε νεότερη ενημέρωση»

Τελικά, μετά από μία ώρα διακοπής ο Ιταλός διαιτητής, Φάμπιο Μαρέσκα έδωσε εντολή επανέναρξης του αγώνα, σύμφωνα με όσα έλεγαν από τους Ερυθρόλευκους, με τους παίκτες του Ολυμπιακού να βγαίνουν για ζέσταμα.

Σχετικές ειδήσεις