ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός - Ρεν: Χωρίς Χουάνκαρ, αλλά με Γεντβάι και αμυντικούς από τη δεύτερη ομάδα

Παναθηναϊκός - Ρεν: Χωρίς Χουάνκαρ, αλλά με Γεντβάι και αμυντικούς από τη δεύτερη ομάδα

Με αρκετά προβλήματα στην άμυνα, αλλά τον Τιν Γεντβάι να είναι διαθέσιμος, ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Ρεν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. 

O Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με την γαλλική Ρεν (26/10, 22:00) με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης», μετά τη συνέντευξη Τύπου της Λεωφόρου.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε, όπως ήλπιζε, τον Τιν Γεντβάι να ξεπερνάει τις ενοχλήσεις που είχε στον δικέφαλο μηριαίο μυ και να τίθεται κανονικά στη διάθεσή του για το ματς με τους Γάλλους.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κυκλοφορίας και κατοχής και παιχνίδι τακτικής. Απών ήταν ο Χουάνκαρ, θεραπεία ακολούθησαν οι Μάγκνουσον, Πάλμερ Μπράουν, Ξενόπουλος, ενώ ατομικό ακολούθησε ο Κλεϊνχέισλερ.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή του αγώνα.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Λίλο, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Μπιλάλ και ο 19χρονος Προδρομίτης του Παναθηναϊκού Β’.

Σχετικές ειδήσεις