ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Μετράει αντίστροφα ο Λιβάι Γκαρσία - Πιθανή η συμμετοχή του με Κηφισιά

ΑΕΚ Levi Garcia
Intime News

ΑΕΚ: Στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της «Ένωσης» έχει επιστρέψει ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του.

Ο επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο ξεκίνησε να μπαίνει σταδιακά στις προπονήσεις της ΑΕΚ από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Στην τελευταία προπόνηση πριν τον ΠΑΟΚ, έμεινε έξω μόνο από την τακτική, επειδή δεν προγραμματιζόταν να μπει ακόμη αποστολή. Επί της ουσίας, πλέον, είναι θέμα του Ματίας Αλμέιδα πότε θα κρίνει ότι είναι έτοιμος για να τον χρησιμοποιήσει.

Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί ακόμα και στον ερχόμενο αγώνα με την Κηφισιά στην Καισαριανή, όπου ο Λιβάι Γκαρσία είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε να βρει ρυθμό, ενόψει και της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ για το Europa League.

Από εκεί και πέρα, κανονικά προπονείται πλέον κι ο Αλεξάντερ Κάλενς, ενώ το ίδιο ισχύει και για τον Πέτρο Μάνταλο. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πάτησε άσχημα σε μια φάση του ντέρμπι ΑΕΚ – ΠΑΟΚ, αλλά όπως διαπιστώθηκε δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα.

Σχετικές ειδήσεις