ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Χάνει και τη Λαμία ο Χουάνκαρ - Δεν έχει επανέλθει μετά τον τραυματισμό στο ντέρμπι

Παναθηναϊκός: Χάνει και τη Λαμία ο Χουάνκαρ - Δεν έχει επανέλθει μετά τον τραυματισμό στο ντέρμπι

Για τρίτο σερί παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του στο αυτί, κατά τη διάρκεια του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Χουάνκαρ είναι εκτός αποστολής του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τη Λαμία.

Ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (3/11) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει της αναμέτρησης με τη Λαμία, το Σάββατο (4/11, 17:30) στο «Αθανάσιος Διάκος», για τη 10η αγωνιστική της Super League.

Το πρόγραμμα προπόνησης στο «Γ. Καλαφάτης» περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία ακολούθησε ο Έρικ Πάλμερ-Μπράουν, ενώ θεραπεία έκανε ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Απών για ακόμα μία ημέρα ήταν ο Χουάνκαρ, ο οποίος δεν έχει ακόμα ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που υπέστη, από την κροτίδα που έπεσε στο ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα.

Στον αντίποδα προπονήθηκε ξανά σε φουλ πρόγραμμα ο Τόνι Βιλένα, έχοντας ξεπεράσει την κάκωση στο αριστερό γόνατο και θα είναι διαθέσιμος για το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε τη λίστα με τα ονόματα των 23 παικτών που απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσόκαϊ, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο και Βέρμπιτς.