ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δεκτή η κύρια παρέμβαση του Παναθηναϊκού, συμμετέχει στην έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Δεκτή η κύρια παρέμβαση του Παναθηναϊκού, συμμετέχει στην έφεση του Ολυμπιακού για το ντέρμπι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Απορρίφθηκε το αίτημα των Πειραιωτών για να μη βρίσκεται στη διαδικασία η πλευρά των «πράσινων» 

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση της έφεσης που κατέθεσε ο Ολυμπιακός, κατά της πρωτόδικης απόφασης που τον τιμώρησε με μηδενισμό και ήττα 0-3 από τον Παναθηναϊκό, αφαίρεση ενός βαθμού και ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 2 αγωνιστικές.

Η πλευρά των Ερυθρολεύκων ισχυρίστηκε στο ξεκίνημα της εκδίκασης της υπόθεσης: «Δεν δημιουργείται μία δίκη μεταξύ δύο διαδίκων. Δεν υπάρχει κύρια δίκη μεταξύ δύο άλλων αλλά ένας πειθαρχικά ελεγχόμενος. Δεν υπάρχουν δύο, ένας μόνο ο Ολυμπιακός», ζητώντας να μην παραστεί καν στη διαδικασία ο Παναθηναϊκός κι όχι να κριθεί στο τέλος το αν θα γίνει δεκτή ή όχι η έφεσή του για την αρχικά απορριφθείσα κύρια παρέμβασή του.

«Δεν διαφωνούμε με τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα άρα τι ένσταση να κάνουμε. Αφορά δικό μας παιχνίδι και θα έπρεπε εξαρχής να είμαστε διάδικοι», απάντησε ο δικηγόρος του Τριφυλλιού, κ. Βαγιάκος.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ διέκοψε για να αποφασίσει και εν τέλει απέρριψε το αίτημα του Ολυμπιακού, με τον Παναθηναϊκό να δίνει κανονικά το παρών στη διαδικασία για να εκθέσει τα επιχειρήματά της.