ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Τελειώνει» ο Σκάρπα - «Συμφώνησε με την Ατλέτικο Μινέιρο»

Μεταγραφές, Ολυμπιακός: «Τελειώνει» ο Σκάρπα - «Συμφώνησε με την Ατλέτικο Μινέιρο»
Eurokinissi

Μεταγραφές: Ορατό είναι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Γκουστάβο Σκάρπα από τον Ολυμπιακό τον Ιανουάριο.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έφτασε το περασμένο καλοκαίρι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μετά από μία σεζόν στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Στις πρώτες του εμφανίσεις δεν έχει καταφέρει να δείξει το πλούσιο ταλέντο του, ωστόσο, το όνομά του παραμένει ιδιαίτερα… καυτό. Κυρίως σε μεταγραφικά σενάρια από την χώρα της Λατινικής Αμερικής.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από τη Βραζιλία, η Ατλέτικο Μινέιρο θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της και έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στην αγγλική ομάδα, απ’ όπου αγωνίζεται ως δανεικός στους Πειραιώτες.

Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο Γκουστάβο Σκάρπα έχει ήδη συμφωνήσει με την ομάδα της πατρίδας του και αυτό που απομένει είναι να τα βρουν οι Βραζιλιάνοι με τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Η πρόταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ.

Σε περίπτωση που οι δύο σύλλογοι τα βρουν στα οικονομικά ανταλλάγματα, τότε ο Γκουστάβο Σκάρπα θα αποχωρήσει από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό, μια και θα διακοπεί ο δανεισμός του και θα επιστρέψει στην πατρίδα του.

Σχετικές ειδήσεις