ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σοβαρά επεισόδια και κυνηγητό στους δρόμους της Σεβίλλης μεταξύ οπαδών τεσσάρων ομάδων (vids)

Σοβαρά επεισόδια και κυνηγητό στους δρόμους της Σεβίλλης μεταξύ οπαδών τεσσάρων ομάδων (vids)

Τα εθνικά πρωταθλήματα έχουν διακοπεί λόγω των προκριματικών του Euro 2024, αλλά οι χούλιγκαν στην Ισπανία δεν πήραν... ρεπό, με τους δρόμους της Σεβίλλης να μετατρέπονται σε πεδίο μάχης.

Μπορεί τα εθνικά πρωταθλήματα να έχουν διακοπεί, μαζί και η ισπανική La Liga, λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2024, αλλά αυτό δεν πτόησε τους χούλιγκανς των ομάδων.

Βρήκαν ευκαιρία εκεί που δεν το περίμενε κανείς και μετέτρεψαν σε πεδίο μάχης τους δρόμους της Σεβίλλης στην Ανδαλουσία. Κι αυτό γιατί οπαδοί των Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο Μαδρίτης, Σεβίλλης και Ρεάλ Μπέτις ήρθαν στα χέρια!

Αφορμή της συνάντησης των οπαδών των τεσσάρων ομάδων ήταν τα γενέθλια ενός από τα μέλη μιας μερίδας οπαδών της Ρεάλ Μπέτις. Στο πάρτι είχαν προσκληθεί μέλη των Boixos Nois και Frente Atlético που υποστηρίζουν Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, αντίστοιχα.

Ωστόσο, οπαδοί της Σεβίλλης που είχαν ενημερωθεί για αυτή την εκδήλωση, έστησαν ενέδρα στο σημείο και επιτέθηκαν στους «αντιπάλους» τους. Ακολούθησαν βίαιες συγκρούσεις στους δρόμους της πόλης. Η αστυνομία πάντως επενέβη έγκαιρα και αποτράπηκαν τα χειρότερα. Οι αρχές προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις ενώ ένας 50χρονος οπαδός της Σεβίλλης τραυματίστηκε και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.