ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Θέλει Αράο η Σάντος

Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Θέλει Αράο η Σάντος
Eurokinissi

Μεταγραφές: Στο «στόχαστρο» της Σάντος για τη νέα σεζόν εμφανίζεται ο Γουίλιαν Αράο του Παναθηναϊκού.

Η Σάντος βρίσκεται τέσσερις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος Brasileiro. Αυτό σημαίνει πως πρώτος στόχος είναι η παραμονή στην πρώτη κατηγορία, ωστόσο, ήδη υπάρχουν οι πρώτες αναφορές για την επόμενη… μέρα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στην ιστοσελίδα «mundobronegro», η Σάντος, σε περίπτωση που εξασφαλίσει την αποφυγή του υποβιβασμού, θα «τρέξει» τις εξελίξεις για την απόκτηση του Γουίλιαν Αράο, ο οποίος το περσινό καλοκαίρι βρέθηκε κοντά στην Φλαμένγκο, ωστόσο, αρχικά συμφώνησε με ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, αλλά τελικά το deal «χάλασε» και κατέληξε στον Παναθηναϊκό.

Αυτό υποστήριξε ο Πάουλο Ρομπέρτο Φαλκάο, διευθυντής της Φλαμένγκο, ο οποίος τόνισε: «Είχαμε παίκτες σχεδόν κλεισμένους. Οι Άραβες ήρθαν και υπερκέρασαν την πρότασή μας για παράδειγμα για τον Αράο. Εμείς διαπραγματευτήκαμε με αυτόν και τελικέ έκλεισε στην Αραβία (εν τέλει το deal δεν έκλεισε και πήγε στον Παναθηναϊκό). Κανείς δεν μπορεί να ανταγωνιστεί την Σαουδική Αραβία».

Πλέον, ο μέσος του Παναθηναϊκού είναι στη λίστα της Σάντος, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις Κορίνθιανς, Πορτουγκέσα, Τσαπεκοένσε, Ατλέτικο Γκοϊανιένσε και Μποταφόγκο.

Σχετικές ειδήσεις