ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Europa League, αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Τριάρα η Βιγιαρεάλ πριν το «τριφύλλι»

Europa League, αντίπαλοι Παναθηναϊκού: Τριάρα η Βιγιαρεάλ πριν το «τριφύλλι»

Λίγες μέρες πριν φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό, η Βιγιαρεάλ επικράτησε 3-1 της Οσασούνα με χατ τρικ του Μοράλες για το «κίτρινο υποβρύχιο».

Η εποχή Μαρθελίνιο στη Βιγιαρεάλ, αρχίζει καλά. Η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, φιλοξένησε στο «Κεράμικα» την Οσασούνα για την 14η αγωνιστική της La Liga. Δείχνοντας πως έχει καλή ψυχολογία, επικράτησε 3-1 της ομάδας απ’ την Παμπλόνα και πλέον περιμένει το «τριφύλλι» για την κρίσιμη αναμέτρηση της 30ης Νοεμβρίου.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Χοσέ Λουίς Μοράλες που έκανε χατ τρικ για το «κίτρινο υποβρύχιο». Το σκορ άνοιξε στο 58’, για να έρθει το 2-0 στο 71’. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Κατενά στο 78’, αλλά δέκα λεπτά μετά ο Μοράλες έκανε χατ τρικ «κλειδώνοντας» τη νίκη της ομάδας του. Η Βιγιαρεάλ έφτασε τους 15 βαθμούς προσπερνώντας την Οσασούνα που έμεινε στους 14.

Η σύνθεση της προσεχούς αντιπάλου του Παναθηναϊκού:

Γιόργκενσεν, Αλτιμίρα (68' Ακχοματς), Φόιτ, Αλμπιόλ, Κουένσα, Πεντράθα (Α. Μορένο), Καπουέ (67' Κομεσάνα), Παρέχο, Μπαένα, Ζ. Μορένο (79' Τρινκέιρος), Μοράλες (87' Ντίαζ).