ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Λιονέλ Μέσι: Συλλογή κρασιών με το όνομά του - Πόσο κοστίζουν

Λιονέλ Μέσι: Συλλογή κρασιών με το όνομά του - Πόσο κοστίζουν

Ο Λιονέλ Μέσι παρουσίασε μια αποκλειστική συλλογή κρασιών σε συνεργασία με ένα διάσημο ιταλικό οινοποιείο.

Ο αρχηγός της Εθνικής Αργεντινής μοιράστηκε τα νέα μέσω των social media και ανακοίνωσε την εξαίσια γκάμα γεύσεων που συνθέτουν αυτή τη μοναδική σειρά κρασιών με το όνομά του.

Το οινοποιείο εξέφρασε την έμπνευσή του στην απαράμιλλη δεξιοτεχνία και αφοσίωση του Λιονέλ Μέσι, διασφαλίζοντας ότι όπως ο θρυλικός ποδοσφαιριστής επαναπροσδιόρισε το ποδόσφαιρο, τα κρασιά του αντιπροσωπεύουν την επιτομή της αριστείας στην οινοποίηση.

Από τις βαθιές, έντονες νότες του κόκκινου έως τα τραγανά, δροσιστικά λευκά, οι συλλογές κρασιών «Lionel» ενσωματώνουν την τέχνη μιας οικογενειακής παράδοσης που έχει τις ρίζες της στην ποιοτική οινοποίηση.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της MM Winemaker: "Η συλλογή «Lionel» είναι εδώ για να ενθουσιάσει τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, με επιλογές που κυμαίνονται από το σαγηνευτικό «Diamond»,στην τιμή των 495 ευρώ, μέχρι το εκλεπτυσμένο «Titanium», διαθέσιμο προς 110 ευρώ. Ακόμη και οι λάτρεις του καλού κρασιού θα βρουν οικονομικές επιλογές με τα ακαταμάχητα κρασιά της σειράς «GOAT 10», που ξεκινούν από 32 ευρώ.

Βυθιστείτε σε μια απαράμιλλη αισθητηριακή εμπειρία όταν αγοράζετε αυτούς τους πολύτιμους λίθους κρασιού μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της μάρκας. Η MM Winemaker είναι περήφανη που παρουσιάζει μια συλλογή που ξεπερνά τα συμβατικά, αποτυπώνοντας την ουσία της λαμπρότητας σε κάθε μπουκάλι.

Κάθε μπουκάλι είναι κάτι περισσότερο από ένα ποτό, είναι μια έκφραση πάθους, ακρίβειας και μια διαρκής κληρονομιά.

Ανακαλύψτε τη συμφωνία άψογα φτιαγμένων γεύσεων που χαρακτηρίζει τη συλλογή «Lionel». Προσθέστε μια πινελιά κλάσης στις ιδιαίτερες στιγμές σας με αυτά τα κρασιά που ενσωματώνουν την τελειότητα και τη μακρά οικογενειακή ιστορία στην οινοποίηση".

Σχετικές ειδήσεις