ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βραζιλιά: Χάος μετά τον υποβιβασμό της Σάντος - Κλάματα, φωτιές, φέρετρα κι άγρια επεισόδια (βίντεο)

Βραζιλιά: Χάος μετά τον υποβιβασμό της Σάντος - Κλάματα, φωτιές, φέρετρα κι άγρια επεισόδια (βίντεο)
AΠΕ - ΜΠΕ

Για πρώτη φορά στα 111 χρόνια ιστορίας της η σπουδαία Σάντος του Πελέ υποβιβάστηκε από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, με τους οπαδούς της να ξεσπούν αρχικά σε κλάματα και στη συνέχεια σε άγρια επεισόδια.

Τέλος εποχής στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας, με το πρωτάθλημα να ολοκληρώνεται με τον χειρότερο τρόπο για την ιστορική Σάντος του Πελέ!

Για πρώτη φορά στα 111 χρόνια ύπαρξής της η σπουδαία ομάδα από το Σάο Πάουλο υποβιβάστηκε στη 2η κατηγορία!

Η Σάντος ήθελε τη νίκη στην έδρα της κόντρα στη Φορταλέζα για να μην μπλέξει σε κανένα σενάριο ισοβαθμίας και να αποφύγει οριστικά τον υποβιβασμό, αλλά τελικά ηττήθηκε με σκορ 2-1.

Οι οδυνηρές στιγμές ήταν έντονες στο «Βίλα Μπελμίρο» με φιλάθλους της ομάδας του Πελέ να κλαίνε στις εξέδρες, τους παίκτες να μην μπορούν να το πιστέψουν στο χορτάρι και αρκετούς οπαδούς να ξεσπούν σε επεισόδια αργότερα, βάζοντας φωτιά σε αυτοκίνητα και κάδους έξω από το γήπεδο.

To σήκωσε ξανά ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, καζούρα στη Σάντος με... φέρετρα από οπαδούς της Παλμέιρας

Την ίδια στιγμή στο «Μινεϊράο» του Μπέλο Οριζόντε, η Παλμέιρας του πρώην προπονητή του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, πανηγύριζε την κατάκτηση του 12ου και δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος μετά και το 1-1 με την Κρουζέιρο.

Σκόρερ για την Παλμέιρας, ο Έντρικ που ετοιμάζεται να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Νικάο να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1.

Οι δρόμοι της πόλης γέμισαν με χιλιάδες Βραζιλιάνους οπαδούς, με πολλούς εξ αυτών να έχουν φτιάξει αυτοσχέδια... φέρετρα για να πικάρουν τους φίλους της Σάντος για τον υποβιβασμό της ομάδας τους.

Σχετικές ειδήσεις