ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απίστευτο: Οπαδός μαχαιρώθηκε μπροστά στις κόρες του στις εξέδρες του «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας

Απίστευτο: Οπαδός μαχαιρώθηκε μπροστά στις κόρες του στις εξέδρες του «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας

Σοκαρισμένη η κοινωνία της Πορτογαλίας απ’ την επίθεση σε 44χρονο οπαδό στο ημίχρονο του αγώνα Μπενφίκα-Άβες. Εκτός κινδύνου ο άτυχος Πορτογάλος.

Η βία στα γήπεδα είναι ένα φαινόμενο που εξελίσσεται στα μάστιγα παγκοσμίως. Ακόμη και σε χώρες όπου τα φαινόμενα ήταν λιγοστά και όχι τόσο σοβαρά, το πράγμα μοιάζει να ξεφεύγει τα τελευταία χρόνια. Όπως συνέβη στην Πορτογαλία στο περιθώριο της αναμέτρησης για το League Cup ανάμεσα στην Μπενφίκα και την Άβες.

Η αναμέτρηση διεξήχθη στο «Ντα Λουζ». Στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ένας 44χρονος πατέρας είχε διένεξη για άγνωστο λόγο, με δύο συνοπαδούς του φιλάθλους της Μπενφίκα. Ένας απ’ αυτούς, έβγαλε μαχαίρι και τον μαχαίρωσε στις εξέδρες του γηπέδου μπροστά στις κόρες του άτυχου πατέρα μάλιστα!

Μέχρι να φτάσει η αστυνομία στο σημείο ο δράστης είχε διαφύγει και έσπευσαν οι διασώστες να παράσχουν τις πρώτες βοήθειες. Πριν πάει στο νοσοκομείο ο 44χρονος όπου και ευτυχώς δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο καθώς τα τραύματά του δεν ήταν σοβαρά.

Η Μπενφίκα ενημέρωσε σχετικά εκφράζοντας τη θλίψη της για το γεγονός και τόνισε πως παρέχει κάθε υλικό για να βοηθήσει τις αρχές στον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.