ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Video που σε κάνει να δακρύζεις απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα Χριστούγεννα

Video που σε κάνει να δακρύζεις απ’ την Ατλέτικο Μαδρίτης για τα Χριστούγεννα

Ευχές με κοινωνικό μήνυμα απ’ τους «ροχιμπλάνκος» σε ένα εκπληκτικό video κόντρα στο φανατισμό και ενδεικτικό των προτεραιοτήτων της κοινωνίας μας.

Για ακόμη μία φορά, η Ατλέτικο Μαδρίτης βρήκε έναν εκπληκτικό τρόπο να ευχηθεί στους φιλάθλους. Στέλνοντας μηνύματα που ξεπερνούν το ποδόσφαιρο, τον φανατισμό, δείχνοντας σε όλους τι πραγματικά μετρά στην κοινωνία μας.

Στο συγκεκριμένο video ένας οδηγός ταξί σε ένα έρημο δρόμο της Μαδρίτης, εντοπίζει έναν ηλικιωμένο που δεν μπορεί να εντοπίσει το σπίτι του. Όταν του μιλά καταλαβαίνει πως υπάρχει πρόβλημα και ευγενικά τον βάζει στο ταξί του για να τον πάει σπίτι του. Στη διαδρομή προσπαθεί να πιάσει κουβέντα μαζί του, αλλά μάταια.

Ο ηλικιωμένος χαμογελά και αρχίζει να μιλά, μόνο όταν η κουβέντα φτάνει στο ποδόσφαιρο. Μιλώντας για τη μεγάλη του αγάπη, τη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Αλφρέδο Ντι Στέφανο. Εκείνη τη στιγμή ο οδηγός ταξί χαμογελαστός φαίνεται να κρύβει κάτι σε ένα τσαντάκι.

Πηγαίνει τον γεράκο στην κόρη του και αποχωρώντας βγάζει αυτό που είχε κρύψει. Ένα λάβαρο της Ατλέτικο Μαδρίτης το οποίο και έκρυψε για να αισθάνεται άνετα ο ηλικιωμένος που ήταν οπαδός της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το εκπληκτικό video κλείνει με τη φράση: «Πριν την Ατλέτικο, οι αξίες της Ατλέτικο. Το ποδόσφαιρο που θέλουμε».