ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: «Πάμε με σκοπό να κερδίσουμε» - Οι δηλώσεις Καρβαλιάλ

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Κύπελλο Ελλάδας
Intime News

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μίλησε για το ντέρμπι «αιωνίων» της φάσης των «16», στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και βρίσκεται στο -8 από την κορυφή στη Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν βρίσκονται σε καθόλου καλή κατάσταση και θα επιδιώξουν να… ανατρέψουν την κατάσταση, μέσα από τα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό στο Κύπελλο Ελλάδας.

Ο Κάρλος Καρβαλιάλ μιλώντας για το πρώτο ματς για τη φάση των «16», υπογράμμισε ότι ο Ολυμπιακός θα πάει για τη νίκη στη Λεωφόρο, έχοντας ως στόχο την πρόκριση.

Αναλυτικά όσα είπε στην CosmoteTV ο Πορτογάλος τεχνικός:

Για την αντίδραση που έδειξε η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι:

«Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την αντίδραση και από τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα. Κάναμε δύο λάθη, δύο σημαντικά λάθη στα κόρνερ και είναι πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, ωστόσο σε γενικές γραμμές δείξαμε χαρακτήρα, δείξαμε θέληση και δυναμισμό. Προφανώς το αποτέλεσμα δεν μας άρεσε, όμως μείναμε ικανοποιημένοι από την αφοσίωση που έδειξαν οι παίκτες».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Φυσικά πρόκειται για ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία. Ο Ολυμπιακός πηγαίνει σε όλα τα παιχνίδια για να τα κερδίσει και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Η πρόκριση θα κριθεί σε δύο παιχνίδια. Θα πάμε με σκοπό να αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τον αντίπαλο, να κερδίσουμε και να προκριθούμε.

Σίγουρα θα επιλέξουμε μια ενδεκάδα που θα αποτελείται από τους καλύτερους παίκτες για να ανταποκριθούν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Μιλώντας με το ιατρικό τιμ θα διαλέξουμε τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα δούμε ποιοι μπορούν να παίξουν για 90 λεπτά, ποιοι λιγότερο και για πόσο διάστημα. Έχει γίνει μια τέτοια ανάλυση και βάση αυτού θα πάρουμε τις αποφάσεις μας για την ενδεκάδα και όσους βρίσκονται στον πάγκο».

Για το αν δυσκολεύει την "ανάγνωση" του αντιπάλου το γεγονός πως έχει νέο προπονητή:

«Έχουμε παρακολουθήσει τα δύο τελευταία παιχνίδια με τον νέο τους προπονητή, αλλά όπως και να χει γνωρίζουμε πολύ καλά τον Παναθηναϊκό, όπως και αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά εμάς. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει αυτό το παιχνίδι γιατί πρόκειται για ένα ντέρμπι όπου όλοι θέλουν να πάρουν μέρος.

Όλοι έχουμε μεγάλη επιθυμία για τη νίκη, όμως δεν μπορείς να κερδίσεις κανένα παιχνίδι αν δεν αγωνιστείς. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ μέσα στο γήπεδο, να παλέψουμε πολύ και έτσι θα έρθει το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Σχετικές ειδήσεις