ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Μου αρέσει όταν ο κόσμος με αμφισβητεί – Απολαμβάνω τη Μάντσεστερ Σίτι»

Κριστιάνο Ρονάλντο Cristiano Ronaldo
EPA/GIAN EHRENZELLER

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο «CR7» δήλωσε υπερήφανος για το γεγονός ότι αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στον κόσμο για το ημερολογιακό έτος 2023.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πέτυχε 54 γκολ σε 59 ματς και άφησε πίσω του, τους Κιλιάν Εμπαπέ (52), Χάρι Κέιν (52) και Έρλινγκ Χάαλαντ (50).

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στα «Globe Soccer Awards», για να παραλάβει το βραβείο «Μαραντόνα», υπογράμμισε ότι του αρέσει όταν ο κόσμος τον αμφισβητεί κι εκείνος πετυχαίνει.

Ο Πορτογάλος «σταρ» δήλωσε: «Ήμουν ο κορυφαίος σκόρερ αυτή τη σεζόν, φανταστείτε πως νίκησαν νεαρά «θηρία» όπως ο Χάαλαντ, και σύντομα θα είμαι 39 ετών. Μου αρέσει όταν ο κόσμος με αμφισβητεί ξανά και εγώ πετυχαίνω. Δεν επηρεάζομαι από την κριτική».

Επίσης, έπλεξε το εγκώμιο της Μάντσεστερ Σίτι, λέγοντας ότι: «Τα πήγε εκπληκτικά» και συνέχισε: «Συγχαρητήρια για τη σεζόν που έκαναν. Τελικά πήραν το Champions League, έναν τίτλο που πιθανότατα άξιζαν δύο χρόνια πριν. Απολαμβάνω να τους βλέπω να παίζουν. Έχουν και φέτος καλές πιθανότητες να κατακτήσουν το Champions League, είναι το φαβορί μαζί με την Ρεάλ και την Μπάγερν».

Ο «CR7» εμφανίστηκε υπερήφανος για την επιλογή του να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, εκφράζοντας την άποψη ότι είναι καλύτερο από τη γαλλική, Ligue 1. Συγκεκριμένα, επεσήμανε ότι: «Αισθάνομαι τόσο ευτυχισμένος στην Αλ Νασρ, ήταν σπουδαία κίνηση. Η Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε μία διαδικασία που δεν θα πάρει πολύ, βήμα βήμα θα φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο. Νομίζω πως η Saudi League θα είναι μεταξύ των τριών κορυφαίων πρωταθλημάτων στον κόσμο. Οι άνθρωποι στην Σαουδική Αραβία θα είναι υπερήφανοι. H Saudi League δεν είναι χειρότερη από την Ligue 1, μπορώ να πω ότι είναι πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα έχοντας περάσει έναν χρόνο εκεί».

Σχετικές ειδήσεις