ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χάος στο Ιράκ: Δημοσιογράφοι επιτέθηκαν στον προπονητή μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ασίας

Χάος στο Ιράκ: Δημοσιογράφοι επιτέθηκαν στον προπονητή μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ασίας

Άνθρωποι διαπιστευμένοι ως δημοσιογράφοι επιτέθηκαν φραστικά και στη συνέχεια κινήθηκαν απειλητικά κατά του προπονητή του Ιράκ, Χεσούς Κάσας.

Ο σκληρός αποκλεισμός του Ιράκ, στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ασίας, από την Ιορδανία με δύο γκολ στις καθυστερήσεις, είχε πρωτόγνωρα επακόλουθα.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, άνθρωποι που ήταν διαπιστευμένοι ως δημοσιογράφοι ξέφυγαν με κάθε πιθανό τρόπο. Αρχικά έκαναν λεκτική επίθεση στον προπονητή του Ιράκ, Χεσούς Κάσας, με προκλητικές και περιφρονητικές ερωτήσεις, ενώ μετά από λίγο κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του!

Χρειάστηκε η επέμβαση των διοργανωτών για να αποφευχθούν τα χειρότερα και να απομακρύνουν τους συγκεκριμένους δημοσιογράφους από την αίθουσα.

Ο Κάσας κατηγορήθηκε πως δεν προετοίμασε σωστά την ομάδα του Ιράκ για τα νοκ άουτ ματς, δίνοντας και ο ίδιους πολλές συνεντεύξεις στην πατρίδα του.

«Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο και δεν ξέρω αν θα μου ξανατύχει. Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Δεν πρόκειται για διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Εδώ αρκεί να έχεις έναν λογαριασμό Instagram με 100.000 followers ή ένα κανάλι στο YouTube για να σε διαπιστεύσουν. Δεν είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι.

Ήθελαν να διακόψουν τη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν τους άφησα. Δεν το άξιζαν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι», σημείωσε από την πλευρά του στο «El Partidazo» του ισπανικού «Cope» ο Κάσας.

Σχετικές ειδήσεις