ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ιωαννίδης και Χουάνκαρ παρόντες στο ντέρμπι!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ιωαννίδης και Χουάνκαρ παρόντες στο ντέρμπι!

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Προπονήθηκαν κανονικά οι δύο παίκτες των «πράσινων» και τέθηκαν στη διάθεση του Φατίχ Τερίμ για την Κυριακή.

Μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τα ευχάριστα νέα συνεχίζονται για τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» που αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα με απουσίες τον τελευταίο καιρό, ετοιμάζονται πλέον για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (4/1). Εκεί ο Φατίχ Τερίμ μπορεί να υπολογίζει σε δύο σημαντικές επιστροφές.

Ο λόγος για τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Χουάνκαρ. Οι δύο ποδοσφαιριστές που έχουν χάσει πολλές και σημαντικές αναμετρήσεις, προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη κι έτσι τέθηκαν στη διάθεση του Τερίμ. Δίνοντας δύο σημαντικές λύσεις στον Τούρκο τεχνικό.

Ατομικά προπονήθηκαν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς, ενώ θεραπεία έκαναν οι Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν. Ο Σλοβένος στράικερ δεν αποκλείεται να προλάβει το ντέρμπι αιωνίων, αν και τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις δύο τελευταίες προπονήσεις. Έτσι κι αλλιώς το σημαντικότερο για τους «πράσινους» είναι πως επιστρέφουν Ιωαννίδης και Χουάνκαρ πριν απ’ το κρίσιμο ματς.

Η ενημέρωση των «πράσινων» για την προπόνηση της Πέμπτης:

«Όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα Κυπέλλου κόντρα στον Ατρόμητο έκαναν αποφόρτιση. Οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας, ενώ ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρές εστίες. Στην προπόνηση με την ομάδα μπήκαν και οι Ιωαννίδης, Χουάνκαρ. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σπόραρ, Βέρμπιτς και θεραπεία οι Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν».