ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Ο Λουτσέσκου κατέκτησε δύο σερί νταμπλ, εντός γηπέδου» - Το μήνυμα συμπόρευσης της ΠΑΕ

Ραζβάν Λουτσέσκου ΠΑΟΚ
EUROKINISSI

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το δικό του μήνυμα έστειλε ο «Δικέφαλος του Βορρά», μέσω της ανακοίνωσης για την ανανέωση του Ραζβάν Λουτσέσκου, δύο ημέρες πριν της ντέρμπι της Super League.

Ο Ρουμάνος τεχνικός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, συνεχίζοντας την κοινή πορείας τους μέχρι το 2027.

Η ανακοίνωση ήρθε δύο ημέρες πριν το ντέρμπι «Δικεφάλων» με την ΑΕΚ κι η ΠΑΕ θέλησε να αναφερθεί, με τον τρόπο της, στο πρωτάθλημα της σεζόν 2018. Μολονότι έχουν περάσει έξι χρόνια, ο Ραζβάν Λουτσέσκου εξακολουθεί να κάνει λόγο για «κλεμμένο πρωτάθλημα».

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε μήνυμα συμπόρευσης με τη λογική του προπονητή της ομάδας, κάνοντας αναφορά, με τον τρόπο της, στο πρωτάθλημα του 2018. Συγκεκριμένα, στην επίσημη ανακοίνωση τονίζει, μεταξύ άλλων, για τον Λουτσέσκου ότι «Ήρθε στην ομάδα το μακρινό πλέον 2017. Κατέκτησε τα πάντα. Δύο συνεχόμενα νταμπλ, εντός γηπέδου, νίκες ρεκόρ».

Επίσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέβασε στα social media και μια φωτογραφία, όπου φαίνονται οι Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου να υψώνουν τις γροθιές τους. «Συνεχίζουμε μαζί, συνεχίζουμε δυνατά», ήταν η λεζάντα, η οποία τα… λέει όλα για τη σχέση των δύο πλευρών.

Σχετικές ειδήσεις