ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του μεγάλου αγώνα

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι ενδεκάδες του μεγάλου αγώνα

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Επιστροφή Κωνσταντέλια για τον «δικέφαλο», βασικός ο Μπιανκόν στους Πειραιώτες – Οι επιλογές Λουτσέσκου και Μεντιλίμπαρ.

Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Το ντέρμπι της 23ης αγωνιστικής, βρίσκει τους Θεσσαλονικείς να θέλουν επιστροφή στις νίκες που θα τους επαναφέρει στη μοναξιά της κορυφής. Οι Πειραιώτες απ’ την άλλη, θέλουν να μειώσουν τη διαφορά τους απ’ την πρώτη θέση και να ξαναμπούν δυναμικά με περισσότερες πιθανότητες στο παιχνίδι του τίτλου.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν έκρυβε εκπλήξεις στην ενδεκάδα που επιλέγει. Ο Κωνσταντέλιας επιστρέφει στο βασικό σχήμα του «δικέφαλου», με τον Μουργκ και τον Ντεσπόντοφ στην τριάδα πίσω απ’ τον επιθετικό.

Ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με τους: Κοτάρσκι, Σάστρε, Κετζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Σαμάτα

Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, προχωρά σε αλλαγές. Ο Μπιανκόν παίρνει θέση στα στόπερ, ο Όρτα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ ο Ναβάρο θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει με τους: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Τσικίνιο, Έσε, Όρτα, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναβάρο