ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο απόλυτος κατήφορος: Συνελήφθη οπαδός της Ατλέτικο για ρατσιστική επίθεση σε 8χρονη οπαδό της Ρεάλ

Ο απόλυτος κατήφορος: Συνελήφθη οπαδός της Ατλέτικο για ρατσιστική επίθεση σε 8χρονη οπαδό της Ρεάλ

Απίστευτο σκηνικό αποκαλύφθηκε στην Ισπανία, με τη σύλληψη ενός ατόμου οπαδού της Ατλέτικο για ρατσιστική επίθεση και απειλές σε 8χρονο κοριτσάκι επειδή φορούσε φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ισπανική αστυνομία έκανε γνωστό πως προχώρησε στη σύλληψη ενός άνδρα, ο οποίος είναι οπαδός της Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είχε εξοργιστική συμπεριφορά κι έκανε ρατσιστική επίθεση σε ένα 8χρονο κοριτσάκι, απλά και μόνο επειδή φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Όλα αυτά έγιναν στο ματς της 24ης Σεπτεμβρίου στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» της Μαδρίτης. Το 8χρονο κοριτσάκι ήταν στο γήπεδο μαζί με τη θεία του. Μάλιστα ήταν στην αγκαλιά της τη στιγμή της ντροπιαστικής στιγμής που εξόργισε την κοινωνία στην Ισπανία.

Ο οπαδός που συνελήφθη φώναξε στο κοριτσάκι απειλητικά: «Μαύρο σ$@%ο θα σε σκοτώσουμε». Την ίδια στιγμή χτύπησε το χέρι της 45χρονης θείας του που το είχε στην αγκαλιά. Φίλαθλοι των «ροχιμπλάνκος» επενέβησαν για να μην ξεφύγει η κατάσταση, όμως δυστυχώς κάποιοι άλλοι άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα!

Το κοριτσάκι έβαλε τα κλάμα και η θεία του αμέσως το πήρε κι έφυγαν απ’ το γήπεδο. Η μικρή έπαθε κρίση άγχους και από εκείνη την ημέρα είχε σημαντική δυσκολία στον ύπνο. Παράλληλα, φοβάται να πάει στο γήπεδο.

Έτσι η 45χρονη θεία του επικοινώνησε με την αστυνομία αλλά και την Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να εντοπιστεί ο δράστης μέσω των καμερών του γηπέδου. Κάτι που έγινε τελικά. Οι «ροχιμπλάνκος» αλλά και η Ρεάλ Μαδρίτης επικοινώνησαν με την οικογένεια, για να εκφράσουν τη στήριξή τους.