ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Σάλος με την «είδηση» αυτοκτονίας του - Άγριο ξέσπασμα αδερφού του (vids)

Ντάνι Άλβες: Σάλος με την «είδηση» αυτοκτονίας του - Άγριο ξέσπασμα αδερφού του (vids)
EPA/Alberto Estevez, ΑΜΠΕ

Ντάνι Άλβες: Χαμός ξέσπασε το βράδυ του Σαββάτου (09/03) έπειτα από μία «είδηση» που έκανε λόγο για αυτοκτονία του Βραζιλιάνου στη φυλακή, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ του Σαββάτου (09/03), ο Πάουλο Αλμπουκέρκε από το Ρίο ντε Τζανέιρο, μετέδωσε την… είδηση μέσω της πλατφόρμας «Χ» και σχεδόν άμεσα έκανε το γύρο του κόσμου.

Λίγο αργότερα, ο δημοσιογράφος προσπάθησε να... ανασκευάσει υποστηρίζοντας, με νέο του μήνυμα στην ίδια ψηφιακή πλατφόρμα, πως έγινε... παρανόηση, μια και μιλούσε για έναν συγγενή του, που είχε εξαφανιστεί και είχε το ίδιο όνομα με τον ποδοσφαιριστή, αλλά βρέθηκε ζωντανός.

Ωστόσο, ο Νέι Άλβες, ο αδερφός του Ντάνι, έσπευσε μέσω social media να διαψεύσει την εν λόγω «πληροφορία» μ’ ένα οργισμένο μήνυμα.

«Η πληροφορία δημοσιεύτηκε από τον Πάουλο Αλμπουκέρκε από το Ρίο ντε Τζανέιρο στο κοινωνικό δίκτυο X. Δεν έχει βάση και αλήθεια. Θα πρέπει να υποβληθεί μήνυση κατά του ανεύθυνου που έκανε αυτή την αξίωση», ήταν η διάψευση από τον εκπρόσωπο και τους δικηγόρους του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Από την δική του μεριά, ο Νέι Άλβες, ξέσπασε για την «είδηση» μέσω βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Πόση σκληρότητα έχουν οι άνθρωποι; Τον έχετε ήδη καταδικάσει για τα λόγια μίας γυναίκας που μπήκε σε μία τουαλέτα ανδρών για να κάνει κάτι που μόνο αυτή το ξέρει. Έχει ήδη καταδικαστεί. Δεν είναι αρκετό; Είναι στη φυλακή, Τώρα, η τρέλα είναι πως θέλετε τον θάνατό του. Θέλετε να δείτε νεκρό τον αδερφό μου. Πόση σκληρότητα υπάρχει;», υποστήριξε μεταξύ άλλων.

Ο Ντάνι Άλβες εκτίει την ποινή των 4,5 ετών φυλάκισης που του επιβλήθηκε από το δικαστήριο, μετά την καταδίκη του για σεξουαλική επίθεση σε γυναίκα σε νυχτερινό κέντρο το 2022.

Σχετικές ειδήσεις