ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ασκεί έφεση η εισαγγελία για την ποινή του Ντάνι Άλβες

Ασκεί έφεση η εισαγγελία για την ποινή του Ντάνι Άλβες

Η εισαγγελία της Ισπανίας θεωρεί πως τα 4,5 χρόνια που επιβλήθηκαν για βιασμό στον Ντάνι Άλβες, είναι μικρή ποινή και γι’ αυτό προχωρά σε έφεση κατά της απόφασης!

Ο Ντάνι Άλβες είναι στη φυλακή, με την ποινή που του επιβλήθηκε να είναι 4,5 χρόνια. Ο Βραζιλιάνος καταδικάστηκε πριν λίγο καιρό, για το βιασμό μιας νεαρής σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης. Όμως το θέμα δεν τελειώνει εδώ αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση, όπως αποκαλύπτει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP).

Επικαλούμενο δικαστικές πηγές, αναφέρει πως η εισαγγελία της Ισπανίας αποφάσισε να ασκήσει έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης. Προκειμένου να υπάρξει μεγαλύτερη ποινή απ’ τα 4,5 χρόνια για τον Ντάνι Άλβες.

Η καταδίκη του 40χρονου ανακοινώθηκε στις 22 Φεβρουαρίου με το δικαστήριο της Βαρκελώνης να του επιβάλει 4,5 χρόνια και 150.000 ευρώ τα οποία πρέπει να δοθούν στο θύμα. Η πρόταση της εισαγγελίας ήταν για διπλάσια χρονική ποινή, δηλαδή 9 χρόνια.

Παράλληλα, του έχει επιβληθεί πενταετής εποπτευόμενη αποφυλάκιση μετά το πέρας των 4,5 ετών, αλλά και απαγόρευση προσέγγισης του θύματος για 9,5 χρόνια. Έφεση θα ασκήσει και ο ίδιος ο Ντάνι Άλβες όπως είχαν ανακοινώσει οι δικηγόροι του.