ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ατζούν: Το σχόλιο του Mr Survivor για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τη διαιτησία

Ατζούν: Το σχόλιο του Mr Survivor για το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και τη διαιτησία
Screenshot

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έφερε ως παράδειγμα το ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός για όσα συμβαίνουν στην Τουρκία με τη διαιτησία. 

H συνδρομητική πλατφόρμα EXXEN, ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλιτζαλί, έχει αγοράσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της Super League και του Παναθηναϊκού, καθώς στην Τουρκία υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα αποτελέσματα του Φατίχ Τερίμ στην Ελλάδα.

Ο Mr Survivor, μάλιστα, παρακολούθησε και ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα το ντέρμπι των playoffs της Σούπερ Λιγκ, μιας και το έφερε ως παράδειγμα σε δηλώσεις που έκανε σε τουρκικά Μέσα.

Αφορμή αποτέλεσε η διαιτησία στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε με την Πεντικσπόρ (4-1), καθώς ο ρέφερι Καντίρ Σαγλάμ έδωσε συνολικά 46 φάουλ, έδειξε 12 κίτρινες κάρτες, τρεις κόκκινες, καθώς και ένα πέναλτι, ενώ δεν τιμώρησε τις καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων με αποτέλεσμα να δεχθεί σφοδρή κριτική.

Ανάμεσά τους και ο Ατζούν Ιλιτζαλί, ο οποίος επικαλέστηκε το παράδειγμα της Ελλάδας και του ντέρμπι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός και ζήτησε ξένους διαιτητές και στην Τουρκία.

«Κάθε 2 λεπτά κάποιος παίκτης έπεφτε κάτω. Δεν έβλεπες να παίζεται παιχνίδι. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο από όταν ήμουν δέκα χρονών. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Η λύση σε αυτό είναι πολύ απλή. Στην Αγγλία, εάν οι ιατροί μπουν στο γήπεδο για έναν παίκτη και αυτός ο παίκτης κάνει πως "πέθανε", τότε δεν μπορεί να συμμετάσχει στις επόμενες δύο επιθέσεις, ο διαιτητής δεν του επιτρέπει να βγει στο γήπεδο», ανέφερε αρχικά ο Mr Survivor και πρόσθεσε:

«Όμως υπάρχει λύση για όλα αυτά. Εκλιπαρώ την Ομοσπονδία να υιοθετήσει έναν κανονισμό που να λέει: "Ένας παίκτης δεν θα μπορεί να συμμετάσχει στις επόμενες δύο επιθέσεις". Το ποδόσφαιρο στην Τουρκία έχει γίνει ανυπόφορο. Αυτό συμβαίνει μόνο εδώ, ούτε καν στην Ελλάδα. Η ομοσπονδία κάτι πρέπει να κάνει για αυτό. Στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός σφύριξε Γερμανός διαιτητής. Στα μάτια μου υπάρχει ένα χάος στη χώρα. Αν θέλουμε την ειρήνη, η λύση είναι μία. Φέρτε ξένους διαιτητές».

Survivor spoiler 11/3: Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος για αποχώρηση

Από όλα είχε το πρώτο επεισόδιο της νέας εβδομάδας του Survivor! Ο Παντελής Γιαννακάκης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τις αλλαγές στις ομάδες.

Έτσι πια οι ομάδες διαμορφώνονται ως εξής:

Διάσημοι: Κατερίνα Δαλάκα, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Άιρα Αντομαϊτίτε, Χριστόφορος Ταξίδης, Φάνης Μπολέτσης, Παντελής Γιαννακάκης, Αλέξης Παππάς, Γιώργος Γκιουλέκας, Νίκος Ρικουνάκης και Γιάννης Περπατάρης.

Μαχητές: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Δώρα Νικολή, Ευγενία Μπόρλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Σταμάτης Ταλαδιανός, Τζέιμς Καφετζής, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Ντάνιελ Νούρκα, Σάββας Γκέντσογλου, Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας οι Διάσημοι κέρδισαν τελευταία στιγμή και οι Μπλε οδηγήθηκαν στο Συμβούλιο ψηφίζοντας την Ευγενία Μπόρλα.

Απόψε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας η ομάδα που θα κερδίσει θα είναι για ακόμα μια φορά οι Διάσημοι κάνοντας το 20-18. Έτσι οι Μπλε θα αναγκαστούν να ψηφίσουν παίκτη τους.

Σύμφωνα με τα πρώτα spoiler αυτή που θα ψηφίσουν είναι η Μαριλίνα.

Σχετικές ειδήσεις