MEDIA

Survivor: Η αποχώρηση, οι νέες ομάδες και η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας

Survivor: Η αποχώρηση, οι νέες ομάδες και η πρώτη υποψήφια της εβδομάδας

Survivor: Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Αρχικά, δικαιωμένη και δυνατή αισθάνθηκε η Μαριλίνα με την παραμονή της στο παιχνίδι αφού κατάφερε να επικρατήσει στον αγώνα της περασμένης Πέμπτης.

Μιλώντας στη κάμερα εξέφρασε την ικανοποίησή της που όπως είπε απέδειξε σε όλους ότι είναι δυνατή ενώ συμπλήρωσε ότι γνωρίζει πως η Σταυρούλα και Τζέιμς δεν χάρηκαν καθόλου με αυτή την εξαίρεση.

Ξαφνική αποχώρηση «βόμβα» ανακοίνωσε ο Λιανός

Ούτε δύο εβδομάδες δεν πρόλαβε να κλείσει στο Survivor o Παντελής Γιαννακάκης ο οποίος τραυματίστηκε και προτίμησε να αποχωρήσει όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού.

Άλλαξαν οι ομάδες

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός είπε στους παίκτες στο έκτακτο συμβούλιο πως οι ομάδες αλλάζουν.

Αυτές είναι οι δύο νέες ομάδες του Survivor 2024:

Διάσημοι: Κατερίνα Δαλάκα, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Άιρα Αντομαϊτίτε, Χριστόφορος Ταξίδης, Φάνης Μπολέτσης, Παντελής Γιαννακάκης, Αλέξης Παππάς, Γιώργος Γκιουλέκας, Νίκος Ρικουνάκης και Γιάννης Περπατάρης.

Μαχητές: Σταυρούλα Χρυσαειδή, Δώρα Νικολή, Ευγενία Μπόρλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Σταμάτης Ταλαδιανός, Τζέιμς Καφετζής, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Ντάνιελ Νούρκα, Σάββας Γκέντσογλου, Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Οι πρώτες αντιδράσεις

Τις διαπιστώσεις του για αλλαγές των ομάδων έκανε ο Σταμάτης που τελικά έμεινε στους Μπλε.

Αν και τον χώρισαν από τις φίλες του Ιωάννα και Άιρα ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις νέες δυναμικές που διαμορφώνονται λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί η νέα κόκκινη ομάδα».

Νίκη για τη νέα κόκκινη ομάδα

Τον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας κέρδισε η κόκκινη ομάδα με σκορ 12-9.

Η πρώτη υποψήφια

Στη συνέχεια, οι Μπλε πέρασαν για την ψυχοφθόρα διαδικασία του Survivor κατά την οποία και θα έπρεπε να πετάξουν στην αρένα των υποψηφιοτήτων τον πλέον αδύναμο τους κρίκο.

«Η Μπλε ομάδα μίλησε και η απόφαση είχε παρθεί» είπε ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός, για να ανακοινώσει πως Ευγενία Μπόρλα είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η παίκτρια εμφανίστηκε συνειδητοποιημένη με την υποψηφιότητά της. «Έχω βελτιωθεί αλλά δεν επαρκεί, όλα καλά», είπε χαρακτηριστικά.

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Δευτέρας, οι δύο ομάδες θα μονομαχήσουν για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας.