ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τελικός Κυπέλλου: Πλάνο για 15.000 κόσμο στο Πανθεσσαλικό

Τελικός Κυπέλλου: Πλάνο για 15.000 κόσμο στο Πανθεσσαλικό

Τελικός Κυπέλλου: Πώς σκέφτονται να διεξαχθεί ο μεγάλος αγώνας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Άρη στην πόλη του Βόλου – Η στάση του Δημάρχου της πόλης, Αχιλλέα Μπέου.

Η σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην ΕΠΟ για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, φέρνει το μεγάλο ματς στον Βόλο. Στο Πανθεσσαλικό στάδιο συγκεκριμένα, όπως προβλέπεται και από το καταστατικό του θεσμού. Με το βασικό ζήτημα που απασχολούσε, να αφορά την παρουσία κόσμου στις εξέδρες.

Το πλάνο που υπάρχει είναι να έχει κανονικά κόσμο ο αγώνας. Ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, δεν μοιάζει να είναι αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αιτία είναι το γεγονός πως οι φιναλίστ δεν έχουν μεγάλη κόντρα μεταξύ τους κι έτσι ο φόβος για να ξεφύγει η κατάσταση λόγω αντιπαλότητας, περιορίζεται.

Η σκέψη λοιπόν είναι να δοθούν από 4.500 εισιτήρια περίπου, σε κάθε ομάδα. Με τους οπαδούς να παίρνουν θέση στα δύο πέταλα, όντας μακριά η μία απ’ την άλλη πλευρά. Περίπου 4.000 θα είναι οι προσκλήσεις της ΕΠΟ στην κεντρική εξέδρα (επίσημα), ενώ θα υπάρξουν και 2.000-3.000 εισιτήρια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων (δίπλα απ’ τις νεκρές ζώνες) που θα διατεθούν σε μαθητές της περιοχής.

Για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχουν αντιρρήσεις, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Οι τελικές αποφάσεις αναμένονται τις επόμενες μέρες, με θετικό στοιχείο αυτή τη στιγμή τη συναίνεση του Αχιλλέα Μπέου για παρουσία κόσμου. Υπό την προϋπόθεση πως δε θα υπάρξουν διανυκτερεύσεις οπαδών στην πόλη του Βόλου και η μετακίνησή τους θα γίνει συνοδεία της αστυνομίας.