ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κιλιάν Εμπαπέ: Κάνει μήνυση σε… κεμπαμπτζίδικο στη Γαλλία

Κιλιάν Εμπαπέ: Κάνει μήνυση σε… κεμπαμπτζίδικο στη Γαλλία

Κιλιάν Εμπαπέ: Νομικά κινείται κατά κεμπαμπτζίδικου ο Γάλλος σούπερ σταρ, επειδή συγκρίνει σάντουιτς που πουλάει με το κεφάλι του!

Καθόλου καλές μέρες δε διανύει ο Κιλιάν Εμπαπέ στη Γαλλία. Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν μετρούν τις μέρες για να αποχωρήσει, ο ρόλος του στην ομάδα έχει πάψει να είναι αυτός του σούπερ σταρ και διαρκώς ξεπηδούν από παντού προβλήματα για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Τελευταίο «χτύπημα» ήρθε από… κεμπατζίδικο στη Μασσαλία! Όπως αποκάλυψε το ESPN, ο Εμπαπέ άνοιξε κόντρα μαζί του, με την αιτία να είναι ένα σάντουιτς. Μάλιστα για το λόγο αυτό, είναι έτοιμος να υποβάλει μηνύσεις ακολουθώντας τη νομική οδό.

Το μαγαζί με τα κεμπάπ ανήκει σε γνωστό Γάλλο influencer, με το όνομα Μοχάμεντ Χενί. Η επιχείρηση λειτουργεί στην μασσαλία και στην περιγραφή ενός απ’ τα σάντουιτς που πουλάει, υπάρχει η αναφορά: «ψωμάκι τόσο στρογγυλό, όσο το κρανίο του Κιλιάν Εμπαπέ».

Πλέον ο 25χρονος θα κινηθεί νομικά, για να μην υπάρχει το όνομά του στην περιγραφή αυτή. Ο λόγος είναι απ’ τη μία η ενόχλησή του και απ’ την άλλη, η αποκλειστική χρήση εμπορικών δικαιωμάτων του ονόματός του, την οποία διατηρεί τόσο στην Παρί Σεν Ζερμέν, όσο και στην Εθνική Γαλλίας.