ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ντάνι Άλβες: Το δικαστήριο της Βαρκελώνης τον αφήνει ελεύθερο με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ

Ντάνι Άλβες: Το δικαστήριο της Βαρκελώνης τον αφήνει ελεύθερο με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ
AP Photos

Το δικαστήριο της Βαρκελώνης αποφάσισε να αφήσει ελεύθερο τον πρώην ποδοσφαιριστή Ντάνι Άλβες με εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ εν αναμονή της τελικής ποινής του Βραζιλιάνου μετά τις εφέσεις που υποβλήθηκαν.

Ο Ντάνι Άλβες, που καταδικάστηκε σε τεσσεράμισι χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική επίθεση, θα μπορέσει να βγει από τη φυλακή μόλις καταβάλει εγγύηση ενός εκατομμυρίου ευρώ.

H δικηγόρος του Βραζιλιάνου, Ινές Γκουαρδιόλα, άσκησε έφεση κατά της ποινής και ζήτησε την αποφυλάκιση του καταδικασθέντος μέχρι να υπάρξει οριστική ποινή, κάτι που εγκρίθηκε από το Δικαστήριο της Βαρκελώνης.

Ο Ντάνι Άλβες καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση για τον βιασμό μιας νεαρής γυναίκας σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στη Βαρκελώνη και το δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 150.000 ευρώ, εποπτευόμενη αποφυλάκιση για πέντε χρόνια μετά την έξοδο από τη φυλακή και απαγόρευση προσέγγισης του θύματος για περίοδο εννιάμισι ετών.

«Πιστεύω στην δικαιοσύνη, δεν θα διαφύγω, θα είμαι πάντα στην διάθεσή σας» είπε κατά την ακρόαση ο Βραζιλιάνος πρώην άσος της Μπαρτσελόνα και της «Σελεσάο», με την πλευρά της Εισαγγελίας να τονίζει ότι είναι αρνητική στο αίτημα καθώς τον έκρινε ύποπτο φυγής.

Σχετικές ειδήσεις