ΣΠΟΡ

Αρίνα Σαμπαλένκα: Πήρε θέση η Πάουλα Μπαντόσα για τον αγώνα μετά την τραγωδία - «Είναι άβολο...»

Αρίνα Σαμπαλένκα: Πήρε θέση η Πάουλα Μπαντόσα για τον αγώνα μετά την τραγωδία - «Είναι άβολο...»

Η Αρίνα Σαμπαλένκα θα θρηνήσει μέσα στα κορτ τον θάνατο του συντρόφου της, Κονσταντίν Κολτσόφ και θα αντιμετωπίσει την κολλητή της, Πάουλα Μπαντόσα στο Miami Open, με την Ισπανίδα να μιλάει για αυτή την εξέλιξη.

Η αυτοκτονία του Κονσταντίν Κολτσόφ, ο οποίος φέρεται να πήδηξε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου που διέμενε στο Μαϊάμι, έχει συγκλονίσει τον χώρο του αθλητισμού, μιας και ήταν πρώην αστέρας του χόκεϊ, αλλά και ιδιαίτερα του τένις, αφού ήταν σύντροφος της πασίγνωστης Αρίνα Σαμπαλένκα.

Η Λευκορωσίδα αθλήτρια είναι σοκαρισμένη, αλλά πήρε την απόφαση να θρηνήσει εντός κορτ τον 42χρονο συμπατριώτη της.

Προπονήθηκε κανονικά μια μέρα μετά τον θάνατό του και θα συμμετάσχει κανονικά στο Miami Open, με την προϋπόθεση να μην δώσει καμία συνέντευξη Τύπου πριν και μετά τα ματς.

Μάλιστα, η πρώτη αντίπαλος της Σαμπαλένκα την Πέμπτη (21/3) θα είναι η Ισπανίδα, Πάουλα Μπαντόσα.

Η 26χρονη, υπό το βλέμμα του συντρόφου της Στέφανου Τσιτσιπά, επικράτησε της Σιμόνα Χάλεπ με 1-6, 6-4, 6-3.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Μπαντόσα ρωτήθηκε για την Σαμπαλένκα, μιας και είναι καλές φίλες και θα την αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του Miami Open.

«Δεν θέλω να μιλήσω γι' αυτό. Είναι μια από τις καλύτερες φίλες μου. Χθες μίλησα μαζί της πολλή ώρα. Σήμερα το πρωί το ίδιο. Ξέρω λοιπόν τι περνάει. Ξέρω όλη την κατάσταση, τι συμβαίνει. Αυτό για μένα είναι λίγο σοκαριστικό να το περνάω, γιατί είναι η καλύτερή μου φίλη και δεν θέλω να υποφέρει. Είναι μια πολύ δύσκολη κατάσταση.

Στο ίδιο σημείο να παίζεις εναντίον της, είναι επίσης άβολο. Ναι, αλλά δεν θέλω πραγματικά να το συζητήσω γιατί είπα ότι δεν πρόκειται να το συζητήσω. Είναι η καλύτερή μου φίλη και το υποσχέθηκα. Θα μείνω έτσι. Συγνώμη», είπε η Ισπανίδα.

Σχετικές ειδήσεις