ΣΠΟΡ

Κονσταντίν Κολτσόφ: Αυτοκτόνησε ο σύντροφος της Σαμπαλένκα σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι

Κονσταντίν Κολτσόφ: Αυτοκτόνησε ο σύντροφος της Σαμπαλένκα σύμφωνα με την αστυνομία του Μαϊάμι
Instagram

Πήδηξε από το μπαλκόνι σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο Κονσταντίν Κολτσόφ, 42χρονος σύντροφος της διάσημης αθλήτριας του τένις, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Σε αυτοκτονία αποδίδεται ο θάνατος του Κονσταντίν Κολτσόφ, του 42χρονου πρώην αθλητή του χόκεϊ επί πάγου και συντρόφου της διάσημης τενίστριας, Αρίνα Σαμπαλένκα.

Αυτό είναι το αρχικό πόρισμα της αστυνομίας του Μαϊάμι, η οποία αποκλείει σε πρώτη φάση το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

«Σύμφωνα με τους ερευνητές τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024, περίπου στις 12:39 π.μ., η αστυνομία και η πυροσβεστική ομάδα του Bal Harbor στάλθηκαν στο St. Regis Bal Harbor Resort, 9703 Collins Avenue, για έναν άνδρα που πήδηξε από ένα μπαλκόνι.

Το Αστυνομικό Τμήμα του Μαϊάμι-Ντέιντ και το Γραφείο Ανθρωποκτονιών, απάντησε και ανέλαβε τη διερεύνηση της προφανής αυτοκτονίας του Κονσταντίν Κολτσόφ. Δεν υπάρχει υποψία ανθρωποκτονίας», ανέφερε η αστυνομία στο CNN.

«Ήταν ένα δυνατός και χαρούμενος άνθρωπος, τον αγαπούσαν και τον σεβόντουσαν οι παίχτες, οι συνάδελφοι και οι οπαδοί. Ο Κονσταντίν Εβγκενίεβιτς έγραψε ιστορία με τον σύλλογο. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της ομάδας Salavat Yulaev, στην οποία ήταν προπονητής ο 42χρονος και ο οποίο είχε γράψει ιστορία στον χώρο του χόκεϊ επί πάγου κυρίως για την ταχύτητά του.

Σε μια ανάρτηση στο Instagram το 2022, η Σαμπαλένκα περιέγραψε τον σύντροφό της ως «τον καλύτερο άνθρωπο στον κόσμο» και είπε ότι «με κάνει χαρούμενη κάθε μέρα». Σύμφωνα με το People, το ζευγάρι είχε σχέση από τον Ιούνιο του 2021.

Σχετικές ειδήσεις