ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανία: Ένταλμα σύλληψης για Ρουμπιάλες - Διέφυγε στη Δομινικανή Δημοκρατία

Ισπανία: Ένταλμα σύλληψης για Ρουμπιάλες - Διέφυγε στη Δομινικανή Δημοκρατία
EPA/Sergio Perez, ΑΜΠΕ

Ισπανία: Ένταλμα σύλληψης για τον Λουίς Ρουμπιάλες και άλλους έξι παράγοντες της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της χώρας διέταξε η Εισαγγελία για τις παραβάσεις σε συμβόλαια και συμβάσεις των τελευταίων πέντε ετών.

Μία ακόμα δύσκολη ημέρα «ξημέρωσε» για το ισπανικό ποδόσφαιρο και την Ομοσπονδία της χώρας, αφού μετά την έφοδο που έγινε την Τετάρτη (20/03) στα γραφεία και στα σπίτια πρώην και νυν παραγόντων, η Εισαγγελία της Μαδρίτης διέταξε τη σύλληψη του Λουίς Ρουμπιάλες και άλλων έξι παραγόντων.

Ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, έχει αποκλειστεί από τη FIFA για τα επόμενα τρία χρόνια, έπειτα από το ανάρμοστο φιλί στην Τζένι Ερμόσο μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την Ισπανία και ήταν στον θώκο της RFEF κατά τη διάρκεια της περιόδου 2018-’23, το διάστημα που εξετάζεται για διαφθορά και ξέπλυμα χρήματος.

Ωστόσο, ο Λουίς Ρουμπιάλες έχει «διαφύγει» στη Δομινικανή Δημοκρατία, με την οποία η Ισπανία δεν έχει διμερή συμφωνία για έκδοση συλληφθέντων. Αυτό σημαίνει πως ο πρώην πρόεδρος της ισπανικής Ομοσπονδίας θα πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να συλληφθεί.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στα Μέσα της χώρας της ιβηρικής χερσονήσου, ο 46χρονος παράγοντας αναμένεται να συνεργαστεί με τις Αρχές της χώρας και θα επιστρέψει οικειοθελώς στην Ισπανία για να συνεχιστούν οι έρευνες.

Σχετικές ειδήσεις