ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φενέρμπαχτσε: Απειλούνται με τιμωρία τρεις ποδοσφαιριστές - Αντίδραση με αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Φενέρμπαχτσε: Απειλούνται με τιμωρία τρεις ποδοσφαιριστές - Αντίδραση με αποχώρηση από το πρωτάθλημα
EPA/STR, ΑΜΠΕ

Φενέρμπαχτσε: Πολλές είναι οι πιθανότητες τιμωρίας τριών ποδοσφαιριστών των «καναρινιών» για τα επεισόδια στο ματς με την Τραμπζονσπόρ, με το σύλλογο να ετοιμάζεται για έντονες αντιδράσεις.

Τρεις ποδοσφαιριστές της Φενέρμπαχτσε θα ελεγχθούν πειθαρχικά από την Ομοσπονδία της Τουρκίας για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από μερικές εβδομάδες στον αγώνα με την Τραμπζονσπόρ.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα, οι Μπράιτ Οσάγι-Σάμιουελ, Τζέιντεν Οστερβέλντε και Ιρφάν Εγριμπαγιάτ κλήθηκαν σε απολογία, όπως και οι Κουρσάτ Τσιφλίκ και Οκάν Οζκάν, αξιωματούχοι της ομάδας.

Παράλληλα, σε απολογία κλήθηκε και η ομάδα της Τραπεζούντας και ο προπονητής Εγκεμέν Κορκμάζ και όπως είναι εύκολα αντιληπτό, όλες οι πλευρές κινδυνεύουν σοβαρά με βαριές τιμωρίες από την Ομοσπονδία.

Μάλιστα, η Φενέρμπαχτσε, επόμενη αντίπαλος του Ολυμπιακού για το Conference League, λίγο μετά τα επεισόδια είχε ξεκαθαρίσει πως σε περίπτωση που υπάρξει τιμωρία για τους ποδοσφαιριστές, τότε θα προχωρήσει σε έντονες αντιδράσεις, ακόμα και με αποχώρηση από το πρωτάθλημα, κάτι που σημαίνει πως τίθεται εν αμφιβόλω και η παρουσία της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σχετικές ειδήσεις